facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Πολλά αέρια σε 6,5 μηνών βρέφος

Ερώτηση από Ιωαννα (7.08.2020)

Γιατρέ καλησπέρα,

Έχω ένα αγοράκι 6,5 μηνών. Εδώ και αρκετό καιρό υποφέρει από αέρια και δυσκοιλιότητα, δεν μπορεί να τα αποβάλλει με αποτέλεσμα να σηκώνει συνέχεια τα ποδαράκια του ψηλά, άλλες φορές να μην μπορεί να κάτσει στον ποπό του και γενικά είναι πολύ ανήσυχος. Ξεκινήσαμε και υποαλλεργικό γάλα μήπως έχει κάποια αλλεργία, έφτιαξαν λίγο τα κακά του αλλά τα αέρια όχι. Εχθές έδωσα πρώτη φορά depon για τα δόντια και παρατήρησα ότι ως δια μαγείας το μωρό άρχισε να αποβάλλει τα αέρια χωρίς κανένα πρόβλημα, τα ποδαράκια του έμειναν κάτω και τα κακά του τα έκανε πιο ήρεμα. Τον βοήθησε πολύ το depon. Μήπως λοιπόν υπάρχει κάποια φλεγμονή ή κάποια κατάσταση που θέλει περαιτέρω ψάξιμο και να μην εφυσυχάζω ότι είναι αέρια;

Επίσης τον τελευταίο καιρό γυρίζει συνέχεια μπρούμυτα, σηκώνεται στα  5 άκρα του και κάνει συνέχεια την κίνηση μπρος πίσω, στάσιμος χωρίς να μπούσουλα.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση από παιδίατρο (7.08.2020)

Αγαπητή μητέρα,

το Depon δεν έχει καμία σχέση με τις κενώσεις του παιδιού σας. Κατά τα άλλα, καθώς βλέπω οτι έχετε πολλές απορίες που δεν μπορώ να απαντήσω από εδώ χωρίς να ξέρω το παιδί σας, θα σάς πρότεινα να επισκεφθείτε τον παιδίατρό σας.

Με εκτίμηση,


Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.