facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Πολλά αέρια σε 6,5 μηνών βρέφος

Ερώτηση από Ιωαννα (7.08.2020)

Γιατρέ καλησπέρα,

Έχω ένα αγοράκι 6,5 μηνών. Εδώ και αρκετό καιρό υποφέρει από αέρια και δυσκοιλιότητα, δεν μπορεί να τα αποβάλλει με αποτέλεσμα να σηκώνει συνέχεια τα ποδαράκια του ψηλά, άλλες φορές να μην μπορεί να κάτσει στον ποπό του και γενικά είναι πολύ ανήσυχος. Ξεκινήσαμε και υποαλλεργικό γάλα μήπως έχει κάποια αλλεργία, έφτιαξαν λίγο τα κακά του αλλά τα αέρια όχι. Εχθές έδωσα πρώτη φορά depon για τα δόντια και παρατήρησα ότι ως δια μαγείας το μωρό άρχισε να αποβάλλει τα αέρια χωρίς κανένα πρόβλημα, τα ποδαράκια του έμειναν κάτω και τα κακά του τα έκανε πιο ήρεμα. Τον βοήθησε πολύ το depon. Μήπως λοιπόν υπάρχει κάποια φλεγμονή ή κάποια κατάσταση που θέλει περαιτέρω ψάξιμο και να μην εφυσυχάζω ότι είναι αέρια;

Επίσης τον τελευταίο καιρό γυρίζει συνέχεια μπρούμυτα, σηκώνεται στα  5 άκρα του και κάνει συνέχεια την κίνηση μπρος πίσω, στάσιμος χωρίς να μπούσουλα.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση από παιδίατρο (7.08.2020)

Αγαπητή μητέρα,

το Depon δεν έχει καμία σχέση με τις κενώσεις του παιδιού σας. Κατά τα άλλα, καθώς βλέπω οτι έχετε πολλές απορίες που δεν μπορώ να απαντήσω από εδώ χωρίς να ξέρω το παιδί σας, θα σάς πρότεινα να επισκεφθείτε τον παιδίατρό σας.

Με εκτίμηση,


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.