facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από κα Παπαγιάννη (29.7.2014)

"Καλημέρα! Παρακαλώ πολύ για την συμβουλή σας στο θέμα της διατροφής του γιου μου. Είναι 16 μηνών και καθαρά λόγω δικής μου φοβίας έχουμε καθυστερήσει πολύ την μετάβαση στην στερεά τροφή και στην μάσηση, με αποτέλεσμα κάθε φορά που τρώει κάτι πιο σκληρό από το αλεσμένο φαγητό να το φτύνει. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ."

Απάντηση από παιδίατρο (29.7.2014)

Ερώτηση από Νατάσα (29.7.2014)

"Γεια σας. Η κόρη μου είναι 4,5 μηνών και συνέχεια βάζει στο στόμα τα χεράκια, κάτι παιχνίδια, γλύφει τα σεντόνια της κλπ. Έχει νόημα η αποστείρωση των μπιμπερό; Αναγκαστικά τους πρώτους 6 μήνες πρέπει να αποστειρώνουμε μπιμπερό κ πιπίλες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων."

Απάντηση από παιδίατρο (29.7.2014)

Ερώτηση από Magda (24.7.2014)

"Γεια σας! Είμαι στο μήνα μου, αλλά έχω την κακή συνήθεια του καπνίσματος, την οποία δεν αποχωρίστηκα ούτε στην εγκυμοσύνη.. Ωστόσο, θέλω να θηλάσω το μωράκι μου όταν γεννήσω.. Ισχύει ότι δεν κάνει; Τι μπορώ να κάνω;"

Απάντηση από παιδίατρο (25.7.2014)

Ερώτηση από nikoleta (15.07.2014)

"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 25 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΜΑ `ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΣΟΥΝΤΟΚΡΕΜ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ-ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ ΑIRCONDITION ΒΑΖΩ ΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ?ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΠΤΑΜΙΛ EXTRA CARE ΔΕΝ ΛΙΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΠΙΘΟΥΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΔΡΩΤΣΙΛΑ ΤΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΕΚΑΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"

Απάντηση από παιδίατρο (15.07.2014)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.