facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Maria (8.4.2015)

“Καλησπέρα σας. Έχω ένα αγοράκι 7 μηνών βάρους 7.500 κιλών και ύψους 72cm. Τις τελευταίες μέρες δε θέλει με τίποτα το απογευματινό του (κρέμα ρυζάλευρο). ‘Όλη μέρα τρώει καλά όμως. Το πρωί στις 7 θα πιει 200ml γάλα, μετά στις 11:00 φρουτόκρεμα 160γραμ, στις 14:00 κρεατόσουπα 230γραμ στις 18:00 60γραμ ρυζάλευρο μόνο και τέλος στις 21 200μλ γάλα. Είχε χάσει κάποια γραμμάρια κάναμε εξέταση και βγήκε καλή. Τα πήρε όμως ξανά μέσα σε μια εβδομάδα. Αυτόν το μηνά δεν πήρε πολλά, μόνο 100γραμ.Τι πρέπει να κάνω? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή ανάσταση!”

Απάντηση από παιδίατρο (8.4.2015)

Ερώτηση από Γεωργία (6.4.2015)

"Θα ήθελα να μάθω από ποιο μήνα θα μπορούσα να βάζω το μωρό μου μπρούμυτα για να το βοηθήσω να στηρίξει το κεφάλι του και τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ώστε να το βοηθήσω. Επίσης όταν του μιλάω βγάζει συνέχεια τη γλώσσα του και μερικές φορές από τους έντονους καρδιακούς παλμούς (όταν της μιλάω) βγάζει γουλίτσες. Είναι φυσιολογικές αντιδράσεις;"

Απάντηση από παιδίατρο (6.4.2015)

Ερώτηση από Μαρία (6.4.2015)

"Το παιδάκι μου είναι αγόρι 4 χρονών. Έχει κόψει την πάνα εδώ και 2 χρόνια σχεδόν, αλλά κατά διαστήματα της ημέρας κατουριέται πάνω του. Είναι από άγχος, μήπως από την φίμωση ή είναι κάποιο σωματικό πρόβλημα που πρέπει να το ελέγξω σε παιδοουρολόγο; Ευχαριστώ"

Απάντηση από παιδίατρο (6.4.2015)

Ερώτηση από Katerina (4.4.2015)

"Καλημέρα...ήθελα να ρωτήσω.. η μεγάλη μου η κόρη 3 χρονών από την προηγούμενη Δεύτερα είχε απίστευτο βήχα και πρησμένο λαιμό εσωτερικά. Την είδε παιδίατρος και μου έδωσε για 5 ημέρες το αέριους και σε περίπτωση που έκανε πυρετό να δώσω την claripen. Πυρετό όμως δεν έκανε. Μόλις πέρασαν οι πέντε μέρες ο βήχας μειώθηκε αρκετά και δεν της το ξαναέδωσα. Μετά από δυο ημέρες περίπου έκανε εμετό από βήχα και σήκωσε πυρετό. Ξαναμίλησα μαζί του και μου είπε να δώσω για άλλες τρεις μέρες αέριους με ντεπον. Σήμερα τελείωσαν και οι τρεις μέρες και ο βήχας συνεχίζεται. Είναι σαν να βράζει. Πυρετό από χθες δεν ξανά έκανε. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου λέγατε κι εσείς την άποψή σας...σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...!"

Απάντηση από παιδίατρο (4.4.2015)

Ερώτηση από Γιάννη (1.4.2015)

“Καλημέρα σας. Θα γίνουμε γονείς και με ενδιαφέρει να μάθω αν η χρήση τζακιού (ουσιαστικά τζακόσομπα) επηρεάζει ένα νεογέννητο στην ανάπτυξη, αναπνοή κλπ. Ευχαριστώ προκαταβολικά”

Απάντηση από παιδίατρο (1.4.2015)

Ερώτηση από Ράνια (31.3.2015)

“Καλησπέρα γιατρέ. Έχω ένα μωράκι 3 μηνών και τον τελευταίο μήνα αντιμετωπίζει πρόβλημα δυσκοιλιότητας, θηλάζει αποκλειστικά και κάποια απογεύματα του δίνω και λίγο χαμόμηλο. Η παιδίατρος μας, μάς σύστησε να του κάνουμε παιδικό κλύσμα εφόσον περνάνε 3 μέρες δίχως να ενεργηθεί. Πώς πρέπει να το χειριστώ το θέμα; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και την απάντησή σας. ”

Απάντηση από παιδίατρο (1.4.2015)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.