facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Άντζελα (19.11.2015)

“Καλησπέρα σας, ο γιος μου είναι 9 μηνών και προχθές κάναμε εμβόλιο, η παιδίατρος μου είπε όταν θα ξαναπάμε για το επόμενο εμβόλιο (13 μηνών) να κάνουμε και το εμβόλιο της ηπατίτιδας το οποίο γίνεται σε ηλικία 2 χρονών, θα ήθελα τη γνώμη σας σάς παρακαλώ. Για ποιο λόγο να το κάνουμε τόσο νωρίς; Ευχαριστώ πολύ”

Απάντηση από παιδίατρο (19.11.2015)

Ερώτηση από Ελένη (19.11.2015)

“Καλησπέρα. Το μωρό μου είναι 4 μηνών και μόλις αρχίσαμε κρέμες αλλά την φτύνουμε, τι μπορώ να κάνω, είμαστε στην δεύτερη εβδομάδα, ευχαριστώ ”

Απάντηση από παιδίατρο (19.11.2015)

Ερώτηση από Ειρήνη (18.11.2015)

“Έχω ένα αγοράκι τεσσάρων μηνών και τώρα τελευταία καθημερινά και αρκετά συχνά βγάζει συνεχώς έξω τη γλώσσα του. Τη στριφογυρίζει πολλές φορές και άλλες τη μασάει. Να σας πω ότι γεννήθηκε με κοντό χαλινό τον οποίο φτιάξαμε σε ηλικία 2,5 μηνών..η παιδίατρος δεν βρίσκει κάποιο πρόβλημα. Μπορείτε να μου δώσετε μια δεύτερη γνώμη παρακαλώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων”

Απάντηση από παιδίατρο (18.11.2015)

Ερώτηση από Μαριάννα (18.11.2015)

“Γεια σας. Η μικρή μου είναι 2,5 χρονών. Αντιλαμβάνεται τα πάντα αλλά ακόμα δεν μιλάει καθαρά ούτε κάνει προτάσεις. Λίγα πράγματα λέει και όχι πολύ καθαρά. Μήπως χρειάζεται λογοθεραπεία; Μήπως θα της έκανε καλό να πάμε κάποια δραστηριότητα π.χ. μουσικοκινητική για να συναναστρέφεται και με άλλα παιδάκια μήπως "λυθει" η γλωσσούλα της; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός οτι γεννήθηκε 34+2 εβδομάδων. Ευχαριστώ!”

Απάντηση από παιδίατρο (18.11.2015)

Ερώτηση από Αναστασία (17.11.2015)

“Καλησπέρα. Έχω ένα παιδάκι 2 χρονών και θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους για να προσπαθήσουμε να κόψουμε την πάνα. Γνωρίζω ότι είναι μικρή ακόμα αλλά θα ήθελα να προσπαθήσω γιατί τα κακά μου τα λέει πριν τα κάνει. Επίσης έχω και ένα άλλο παιδάκι 3,5 μηνών και θα ήθελα να μου πείτε πόσα γραμμάρια γάλα πρέπει να πίνει στο 24ωρο και αν μπορώ να τη βάλω στο ρυζάλευρο.”

Απάντηση από παιδίατρο (17.11.2015)

Ερώτηση από Φωτεινή (13.11.2015)

“Γεια σας. Το μωράκι μου είναι 7,5 μηνών. Τη νύχτα ξυπνάει 3 φορές για να θηλάσει ενώ τη μέρα τρέφεται με στέρεες τροφές. Πίνει πρωινό και βραδινό γεύμα. Η πάνα του είναι αρκετά βρεγμένη μέσα στο 2ωρο μετά το βραδινό γεύμα που δείχνει ότι το παιδί έχει πιει αρκετό γάλα. Γιατί όμως ξυπνάει τόσο συχνά; Μπορεί και κάθε 2 ώρες. Να σημειώσω ότι έχει σταθερό ωράριο στον ύπνο καθημερινά και τη μέρα και τη νύχτα. Πριν λίγο καιρό ξυπνούσε 1 ή 2 φορές. Γιατί τώρα τόσο συχνά; ”

Απάντηση από παιδίατρο (13.11.2015)

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.