facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Lina (21.4.2015)

“Χρόνια πολλά γιατρέ. Ήθελα τη γνώμη σας. Ο γιος μου 2 χρονών είναι συνέχεια μπουκωμένος. Τον είχε δει παιδοωτορινολαρυγγολόγος όταν ήταν 15 μηνών και μου είπε ότι είχε μεγάλες αμυγδαλές, στενό διάφραγμα πράγμα που τον κάνει να ροχαλίζει πολύ. Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι ότι είναι συνέχεια μπουκωμένος-ρουθουνίζει και έχει ένα μπούκωμα χωρίς μύξα ιδιαίτερη. Ακόμα του έχω κλίση στο κρεβάτι και με πλύσεις κάθε μέρα 6 φορές. Στην ουσία 2 μήνες καλοκαιριού είναι η αναπνοή του μια χαρά. Η γνώμη σας; Ευχαριστώ”

Απάντηση από παιδίατρο (22.4.2015)

Ερώτηση από Αντιγόνη (21.4.2015)

“Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο ερώτημά μου!!! Επιπρόσθετα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν για να διευκρινιστεί η αιτία της πλαγιοκεφαλίας θα μας συμβουλεύατε να κάνουμε ακτινογραφία ή υπέρηχο. ”

Απάντηση από παιδίατρο (21.4.2015)

Ερώτηση από Γωγουλίνι (15.4.2015)

“Καλημέρα σας θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα αγοράκι 27 μηνών και εδώ και μια εβδομάδα έχει μυξούλες. Σε τι μπορεί να οφείλεται; Επίσης, όταν κοιμάται ροχαλίζει έντονα...!!! ”

Απάντηση από παιδίατρο (15.4.2015)

Ερώτηση από Στέβη (18.4.2015)

“Καλησπέρα γιατρέ θα ξαναχρειαστώ τη βοήθειά σας.. Έχω ένα κοριτσάκι 5μισυ μηνών με πραγματική ηλικία 3 μηνών. Γεννήθηκε πρόωρα με χαμηλό βάρος και έμεινε θερμοκοιτίδα περίπου 2μισυ μήνες. Όταν βγήκαμε, (ευτυχώς όλα πήγαν καλά) μαζί με το σίδηρο και κάποιες άλλες βιταμίνες, μας έδωσαν και τα "φωσφορικά" που παίρνει 3 φορές την ημέρα. Μετά από 1μισυ μήνα που έληγαν ρώτησα την παιδίατρο μήπως πρέπει να τα σταματήσουμε και μου είπε να τα πάρει για κανά μήνα ακόμα. Τι ακριβώς είναι και μήπως για τόσο καιρό μπορεί να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ! ”

Απάντηση από παιδίατρο (19.4.2015)

Ερώτηση από Αντιγόνη (9.4.2015)

“ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ. ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΨΗΛΑΦΗΣΗ Η ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΡΑΝΙΑΚΗ ΠΗΓΗ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ. ΣΕ 9 ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ 4ΩΝ ΜΗΝΩΝ. ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΠΙΣΘΙΑ ΠΗΓΗ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΟΣΤΕΩΣΗ; Η ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΥΠΝΟΥ; ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ;”

Απάντηση από παιδίατρο (11.4.2015)

Ερώτηση από irinagouf (8.4.2015)

“Γεια σας γιατρέ. Πριν 18 μέρες απέκτησα μια κορούλα . Γεννήθηκε 2.660.Το ερώτημα μου έχει να κάνει με τις ποσότητες που τρώει. Δίνω ξένο γάλα αποκλειστικά. Η μικρή τρώει περίπου 120ml σε κάθε γεύμα. Επίσης καμιά φορά νιώθω πως καταναλώνει αυτές τις ποσότητες από λαιμαργία αν κρίνω από το πόσο γρήγορα καταπίνει. Η παιδίατρος μάς είπε ότι τρώει πολύ αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και θα ήθελα τη γνώμη σας.”

Απάντηση από παιδίατρο (8.4.2015)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.