facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Ρένα (14.07.2014)

"ΠΑΙΔΑΚΙ 2,5 ΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ 3 ΜΗΝΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ? Ή ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?"

Απάντηση από γιατρό (14.07.2014)

Ερώτηση από Krystall (10.7.2014)

"Έχω μια κορούλα 22 μηνών ζυγίζει 9.560 και έχει ύψος 0,81 θεωρείται ότι είναι καλή; Τρέφεται καλά; Είναι παιδί αποκλειστικού θηλασμού τον οποίο τον κόψαμε τώρα και προσπαθούμε για φρέσκο με όχι καλά αποτελέσματα."

Απάντηση από παιδίατρο (10.7.2014)

Ερώτηση απο theofaniak (10.7.2014)

"Καλημέρα γιατρέ! Η μικρή μου που σε έναν μήνα κλείνει τα 2, ήταν περίπου 5-6 μηνών όταν παρουσίασε ουρολοίμωξη. Και αυτό το καταλάβαμε γιατί δεν έβαζε βάρος. Έχει λίγο διάστημα που δεν τρώει ....2 γεύματα όλη τη μέρα.... και με χίλια ζόρια.... προσπαθώ να της μαζέψω πάλι ούρα για να της κάνω καλλιέργεια αλλά είναι πολύ δύσκολο για ελεύθερη ούρηση καθώς δεν μένει ούτε στιγμή ακίνητη. Υπάρχει περίπτωση να ξανά έχει ουρολοίμωξη και γι' αυτό να έχει ανορεξία? Μπορώ να κάνω κάτι?"

Απάντηση απο γιατρό (10.7.2014)

Ερώτηση απο Μαριέττα (10.7.2014)

"Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε την ίωση που είναι κολλητική από το κρυολόγημα! Έχω δυο αγοράκια 3,5 ετών και 20 μηνών! Έχουμε περάσει μια πολύ δύσκολη χρονιά με ιώσεις λόγω πρώτης χρονιάς σχολείου και όλοι μου λέγανε ότι το καλοκαίρι θα ηρεμήσουμε αλλά η κατάσταση συνεχίζεται! Επίσης τα air condition και τα ρεύματα υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουν πυρετούς; Συγνώμη αν σας κούρασα, περιμένω την απάντηση σας! Ευχαριστώ!"

Απάντηση απο παιδίατρο (10.7.2014)

Ερώτηση απο evagelia78 (10.7.2014)

"Έχω ένα παιδάκι 24 μηνών και εδώ και 6 μήνες πίνουμε σίδηρο. Πόσο ακόμα να πάρουμε; Οι δείκτες είναι όλοι φυσιολογικοί πλέον αλλά η φεριτίνη στο 6."

Απάντηση από παιδίατρο (10.7.2014)

Ερώτηση απο diamanto (9.7.2014)

"Θεωρείτε ότι το νέο εμβόλιο για την μηνιγγίτιδα πρέπει να γίνει άμεσα? Είναι δύσκολο γιατί κοστίζει 250ευρω για κάθε παιδί. Θα συνταγογραφηθεί, ξέρετε?"

Απάντηση απο παιδίατρο (9.7.2014)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.