facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Ερώτηση από Δέσποινα (2.6.2015)

“Καλησπέρα. Έχω ένα γιο 14 μηνών. Το θέμα μου είναι ότι είναι λιγάκι δύσκολος στο φαγητό. Ενώ ξεκινήσαμε καλά το φαγητό, έτρωγε σχεδόν τα πάντα από αυτά που έπρεπε να τρώει, έχει ένα μήνα που δεν τρώει σχεδόν τίποτα και έχει μειώσει μέχρι και το γάλα. Αυγό, γιαούρτι και φρούτα (μόνο μπανάνα έτρωγε) έχει να φάει ένα μήνα. Προσπαθώ να του δίνω ανά διαστήματα αλλά άδικος κόπος. Τώρα έχει καμιά εβδομάδα και δεν τρώει όλο το μεσημεριανό που δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει καθόλου φαγητό στο πιατάκι του. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θα ήθελα τη συμβουλή σας. Ευχαριστώ πολύ.”

Απάντηση από διαιτολόγο (4.6.2015)

Ερώτηση από Ελισάβετ (11.5.2015)

“Καλησπέρα. Ο γιος μου είναι 18 μηνών και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καθημερινό πρόγραμμα διατροφής, ώστε να είναι ισορροπημένο. Επίσης ήθελα να ρωτήσω από πόσο μηνών μιλάνε συνήθως τα μωρά; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!”

Απάντηση από διαιτολόγο (12.5.2015)

Ερώτηση από Σμαράγδα-Βασιλική (29.4.2015)

“ΓΕΙΑ ΣΑΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 25 ΜΗΝΩΝ 10.200 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΥΨΟΣ 83 ΕΚ.ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΜΗ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ .ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΗΣ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΣΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ ,ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΡΩΕΙ (ΛΙΓΟΑΠ'ΟΛΑ).ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ (ΣΙΔΗΡΟ ΚΛΠ)ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟΚΡΕΜΑ ,ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΘΕΡΜΙΔΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.”

Απάντηση από διαιτολόγο (29.4.2015)

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.