facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Χωρισμός πατέρα - γιου

Ερώτηση από Γιαννης (05.05.2021)

Είμαστε μια οικογένεια με ένα μωρό 14-15 μηνών που μένουμε στην Γερμανία. Αποφασίσαμε να κατέβει η μητέρα με το παιδί στην Αθήνα για τρεις μήνες (Μάιο - Αύγουστο) να μείνει το μωρό λίγο παραπάνω με παππούδες και γιαγιάδες. Εγώ ο πατέρας της οικογένειας γύρισα στην Γερμανία όπου και δουλεύω. Κατεβήκαμε ολοι μαζί στην Αθήνα και ήταν όλα όπως τα ξέρουμε όσον αφορά το πρόγραμμα και την συμπεριφορά του μωρού. Εγώ έκατσα 9 μέρες μαζί, μέχρι που έπρεπε να πετάξω πίσω. Το μωρό δυο-τρεις μέρες πριν την αναχώρηση μου άρχισε να κλαίει με σπαραγμούς στις φάσεις που έπρεπε να πάει για ύπνο. Επίσης έχει αλλάξει η συμπεριφορά του και έχει γίνει πιο νευρικός όταν του λέμε ότι δεν πρέπει να κάνει κάτι (πχ να πιάσει μια πρίζα). Επίσης ενώ του άρεσε πολύ η πιπίλα πλέον όταν του την δίνουμε δεν την θέλει και βάζει σχεδόν τα κλάματα. Η πιπίλα ήταν κάτι που πάντα τον ηρεμούσε. Μπορούμε μέσω βιντεοκλήσης να με βλέπει και να με ακούει πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Έχω σκοπό να πηγαίνω στην Αθήνα μια φορά τον μήνα για 4 μέρες. Να ανησυχώ ότι μπορεί να έχει το μωρό μόνιμη ψυχολογική φθορά ή θα συνηθίσει την νέα κατάσταση; Άμα συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά πόσο καιρό να περιμένουμε μέχρι να πρέπει να γυρίσει η μητέρα με το μωρό για να είμαστε παλι όλοι μαζί ως οικογένεια; Μπορούμε και να τηλ. άμα το θεωρείτε αναγκαίο. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας

Απάντηση από παιδίατρο (08.05.2021)

Αγαπητέ μπαμπά,

έχω αρκετές απορίες και ερωτήσεις πριν μπορέσω να πω περισσότερα. Είμαι στην διάθεσή σας αν με χρειάζεστε, αλλά εδώ μια generic απάντηση πιθανότατα δεν θα σάς καλύψει.

Πάντα δίπλα σας,

Παναγιώτης Ρενιέρης
Γράφτηκε από: Παναγιώτης ΡενιέρηςWebsite: https://renierispediatrics.gr
Παιδίατρος
Άλλες πληροφορίες
Δείτε το βιογραφικό εδώ
Email: renierispediatrics@gmail.com
Άλλα άρθρα του συγγραφέα

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.