facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Σύνδρομο bartter και στασιμότητα βάρους

Ερώτηση από Αθανασία (3.2.2016)

“Καλησπέρα γιατρέ! Ήθελα και εγώ να ακούσω τη γνώμη σας. Η κόρη μου είναι 2 ετών και είναι στάσιμη εδώ και ένα χρόνου περίπου στα 6.800. Η μικρή διαγνώστηκε αφού γεννήθηκε με σύνδρομο bartter (υποκαλιαιμία). Μέχρι ενός έτους έπαιρνε κάποιο βάρος ελάχιστο βέβαια αλλά από ότι φαίνεται σταμάτησε.. έχουμε κάνει εξετάσεις όπως κοιλιοκάκη κ.τ.λ αφού νοσηλευτήκαμε για αρκετό καιρό. Όλες ήταν αρνητικές. Ξεκινήσαμε πριν καιρό με μια ειδική διατροφολόγο μια διαδικασία με σκεύασμα και ειδική διατροφή. Ακλουθήσαμε το πρόγραμμα 2 μήνες με καμιά απολύτως αλλαγή. Σήμερα με τη βοήθεια του παιδίατρου φυσικά της δίνω ένα σιρόπι με βασιλικό πολτό. Προσπαθώ να βοηθήσω το παιδί όπως μπορώ. Θα ήθελα και τη δική σας συμβουλή. Ευχαριστώ!”

Απάντηση από παιδίατρο (5.2.2016)

“Αγαπητή μητέρα,

θα ήταν εντελώς ανεύθυνο από μέρους μου να απαντήσω για την ανάπτυξη ενός παιδιού με προβλήματα υγείας, χωρίς να γνωρίζω καλά το ιστορικό του και να το έχω εξετάσει (τουλάχιστον δύο φορές). Κατ' αυτή την έννοια, δυστυχώς δεν μπορώ να σάς απαντήσω.”

Παναγιώτης Ρενιέρης, MD, FAAP

Παιδίατρος
Cohen Children’s Medical Center of New York, USA
Επιμελητής Α’, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Β’ Παιδιατρική Κλινική

τ. Πανεπιστημιακός Υπότροφος Α’ Παιδιατρικής Κλινικής “Η Αγία Σοφία”
Ιατρείο α’ : Τιμ. Βάσσου 17, πλ. Μαβίλη, Αθήνα
Ιατρείο β’: Μεθώνης 87, Κερατσίνι, Πειραιάς
τ. 6958477782


Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.