facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Πρόγραμμα Διατροφής

Ερώτηση από Ελένη (03.11.2020)

Καλησπέρα σας. Έχω ένα μωράκι 7 μηνών και το πρόγραμμα που ακολουθώ έχει ως εξής : πρωί γάλα ,δεκατιανό φρουτόκρεμα ,μεσημεριανό κρεατόσουπα ,απογευματινό φαρίν λακτέ την μια φορα και την άλλη πολυδημητριακά και το βράδυ γάλα. Το πρόβλημα μου είναι οτι δύσκολα τώρα τελευταία μου τρώει την φρουτόκρεμα και δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης το γιαουρτάκι πότε να της το δινω ; Να παραλείψω την κρεμα και να βαλω γιαούρτι ; Γάλα να της δίνω παραπάνω γιατι τώρα της δίνω μόνο πρωί και βράδυ και κάποιες φορές μου ξυπνά τα μεσάνυχτα και της δίνω και εκεί λίγο γαλα για να ηρεμήσει και να ξανα κοιμηθεί. Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Απάντηση από παιδίατρο (03.11.2020)

Αγαπητή μητέρα,

σάς προτείνω να μιλήσετε με τον παιδίατρό σας διότι εγώ στους ασθενείς μου προτείνω ένα πρόγραμμα αρκετά διαφορετικό από αυτά που αναφέρετε, οπότε θα σάς ανατρέψω όλη τη σειρά. Ο δικός μου σχεδιασμός γευμάτων (και ποιότητας, και αναλογίας λίπους/πρωτεΐνης κλπ) συνδυάζεται με την εκπαίδευση ύπνου, και έχει ως στόχο α) την αύξηση της προσφοράς σιδήρου, β) την διατήρηση του θηλασμού, και γ) την καλή βάση ώστε το παιδί να κοιμάται νωρίς και να μην τρώει μέσα στη νύχτα. Καθώς γνωρίζω πως ο κάθε παιδίατρος προτείνει λίγο διαφορετικά πράγματα, καλό είναι να μην... λαλούν πολλοί κοκόροι, γιατί περισσότερο θα μπερδευτείτε, παρά θα βοηθηθείτε.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Ρενιέρης
Γράφτηκε από: Παναγιώτης ΡενιέρηςWebsite: https://renierispediatrics.gr
Παιδίατρος
Άλλες πληροφορίες
Δείτε το βιογραφικό εδώ
Email: renierispediatrics@gmail.com
Άλλα άρθρα του συγγραφέα

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.