facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Πίνει αρκετό γάλα;

Ερώτηση από Σουλίτσα (12.9.2015)

“Κύριε Ρενιέρη, έχω γεννήσει στις 35 εβδομάδες ένα κοριτσάκι βάρους 2 κιλών...έμεινε στη θερμοκοιτίδα περίπου 10 μέρες λόγω ενός ιού που είχε σταφυλόκοκκο.... Έπινε το frizolac και έπαιρνε 1 κιλό το μήνα .... Από τον 2ο μήνα μου κάνει παλινδρόμηση και παίρνουμε ειδικό γάλα αλλά και πάλι βάζει περίπου στο 1 κιλό το μήνα τώρα πάμε στους 4 μήνες και μου κάνει 4 γεύματα από 650 μέχρι 750 μl την ημέρα....μήπως χρειάζεται παραπάνω ποσότητα?”

Απάντηση από παιδίατρο (12.9.2015)

“Αγαπητή μητέρα,

δυστυχώς με τις πληροφορίες που μού δίνετε δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σας. Σάς παραπέμπω στον παιδίατρό σας, ο οποίος θα πρέπει να σάς βλέπει τακτικά. Εάν δεν έχετε σταθερό παιδίατρο, ή αν βρίσκεστε σε περιοχή που δεν έχει σταθερό παιδίατρο, σάς προτείνω να συγκεντρώσετε όλες σας τις ερωτήσεις για το επόμενο ραντεβού σας με παιδίατρο, ζητώντας εκ των προτέρων περισσότερο χρόνο για εκείνο το ραντεβού.”

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Ρενιέρης, MD, FAAP

Παιδίατρος
Cohen Children’s Medical Center of New York, USA
Επιμελητής Α’, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Β’ Παιδιατρική Κλινική

τ. Πανεπιστημιακός Υπότροφος Α’ Παιδιατρικής Κλινικής “Η Αγία Σοφία”
Ιατρείο α’ : Τιμ. Βάσσου 17, πλ. Μαβίλη, Αθήνα
Ιατρείο β’: Μεθώνης 87, Κερατσίνι, Πειραιάς
τ. 6958477782


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.