facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από nikoleta (15.07.2014)

"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 25 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΜΑ `ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΣΟΥΝΤΟΚΡΕΜ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ-ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ ΑIRCONDITION ΒΑΖΩ ΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ?ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΠΤΑΜΙΛ EXTRA CARE ΔΕΝ ΛΙΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΠΙΘΟΥΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΔΡΩΤΣΙΛΑ ΤΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΕΚΑΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"

Απάντηση από παιδίατρο (15.07.2014)

Ερώτηση από Νατάσα (16.07.2014)

"Έχω μία κόρη 4 μηνών με βάρος 7,400 και τρώει γάλα σε σκόνη. Πότε μπορώ να της δώσω κρέμες; Μήπως δε χρειάζεται γιατί το βάρος της είναι καλό; Οι κρέμες του εμπορίου έχουν ζάχαρη; Τι άλλο θα μπορούσε να φάει χωρίς ζάχαρη σε κρέμα; Ευχαριστώ!"

Απάντηση από παιδίατρο (16.07.2014)

Ερώτηση από ΒΑΣΙΑ32 (16.07.2014)

"Έχω μία κόρη 9 μηνών με ύψος 80εκ. και βάρος 9480. Έχει ΚΟΠ 3ου και 5ου βαθμού όταν γεννήθηκε και με την πάροδο του χρόνου πέφτει ο βαθμός παλλινδρόμησης. Η χημειοπροφύλαξη επηρεάζει την ανάπτυξη του βάρους της; Τις τελευταίες 15 ημέρες έχει πάρει μόνο 140γρ. και ανησυχώ. Πόσο βάρος πρέπει να παίρνει το μήνα σε αυτή την ηλικία; Τον προηγούμενο μήνα πήρε 400γρ. Είναι καλά;"

Απάντηση από παιδίατρο (16.07.2014)

Ερώτηση από Ρένα (14.07.2014)

"ΠΑΙΔΑΚΙ 2,5 ΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ 3 ΜΗΝΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ? Ή ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?"

Απάντηση από γιατρό (14.07.2014)

Ερώτηση από Krystall (10.7.2014)

"Έχω μια κορούλα 22 μηνών ζυγίζει 9.560 και έχει ύψος 0,81 θεωρείται ότι είναι καλή; Τρέφεται καλά; Είναι παιδί αποκλειστικού θηλασμού τον οποίο τον κόψαμε τώρα και προσπαθούμε για φρέσκο με όχι καλά αποτελέσματα."

Απάντηση από παιδίατρο (10.7.2014)

Ερώτηση απο theofaniak (10.7.2014)

"Καλημέρα γιατρέ! Η μικρή μου που σε έναν μήνα κλείνει τα 2, ήταν περίπου 5-6 μηνών όταν παρουσίασε ουρολοίμωξη. Και αυτό το καταλάβαμε γιατί δεν έβαζε βάρος. Έχει λίγο διάστημα που δεν τρώει ....2 γεύματα όλη τη μέρα.... και με χίλια ζόρια.... προσπαθώ να της μαζέψω πάλι ούρα για να της κάνω καλλιέργεια αλλά είναι πολύ δύσκολο για ελεύθερη ούρηση καθώς δεν μένει ούτε στιγμή ακίνητη. Υπάρχει περίπτωση να ξανά έχει ουρολοίμωξη και γι' αυτό να έχει ανορεξία? Μπορώ να κάνω κάτι?"

Απάντηση απο γιατρό (10.7.2014)

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.