facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Ερώτηση από Mitsaki (5.5.2015)

“Η μικρή μου είναι 3,5 μηνών. Η παιδίατρος μάς είπε ότι τα ούλα της είναι πρησμένα. Αυτό σημαίνει πως αρχίζουν σιγά σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους τα δοντάκια ή είναι πολύ μικρή ακόμα; ”

Απάντηση από παιδίατρο (5.5.2015)

Ερώτηση από Σοφία (2.5.2015)

“Καλησπέρα σας, ευχαριστούμε για τα όμορφα θέματα που μοιραζόμαστε. Η κόρη μου είναι 19 μηνών και αντιλαμβάνεται τα πάντα αλλά λέει λίγες λεξούλες καθαρά και όλα τα άλλα με τα δικά της λόγια. Μιλάει, τραγουδάει, παίζει με τη δίκη της γλώσσα. Πότε ξεκινούν να μιλούν καθαρά; Έχω αγχωθεί λιγάκι αν είναι φυσιολογικό αυτό. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας”

Απάντηση από παιδίατρο (3.5.2015)

Ερώτηση από Μαρία (30.4.2015)

“Αξιότιμε κ. Ρενιέρη, σύντομα θα γίνω μητέρα τριδύμων. Ήθελα να σας ρωτήσω στην ιατρική πώς υπολογίζουν τους μήνες των νεογνών, όσον αφορά τον εμβολιασμό. Από την ημέρα της γέννησης τους ή όταν θεωρητικά κλείσουν τα μωρά τον 9ο μήνα; Αν "πετάξουν" χωρίς να έχουν εμβολιαστεί, θεωρείτε ότι είναι επικίνδυνο για τα βρέφη;”

Απάντηση από παιδίατρο (30.4.2015)

Ερώτηση από Σοφία (28.4.2015)

“Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας αυτή. Το μωρό μου κάνει εύκολα εμετό, αν δει κάτι που δεν της αρέσει σαν να αηδιάζει και το κάνει, επίσης αν πνιγεί με τα σαλάκια. Τι μπορώ να κάνω να το σταματήσει; Ευχαριστώ πολύ.”

Απάντηση από παιδίατρο (29.4.2015)

Ερώτηση από Κατερίνα (25.4.2015)

“Το μωρό μου είναι 4,5 μηνών και κοιμάται 10 το βράδυ και ξυπνάει 9 το πρωί. Είναι φυσιολογικό ή πρέπει να το ξυπνάω; Παίρνει κανονικό βάρος”

Απάντηση από παιδίατρο (26.4.2015)

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.