facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > Ο παιδίατρος απαντάει
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Αναστασία (18.4.2017)

“Καλησπέρα. Γέννησα 7 Φεβρουαρίου και μου έχουν μείνει 9 κιλά από την εγκυμοσύνη. Ποτέ θα αρχίσει να επανέρχεται το σώμα μου στα κιλά που ήμουν πριν την εγκυμοσύνη; Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο; Να σας πω ακόμη πως δεν θηλάζω. Θήλασα μόνο 40 μέρες.”

Απάντηση από παιδίατρο (19.4.2017)

Ερώτηση από Litsaki884 (10.4.2017)

“Καλησπέρα σας, αλλάξαμε γάλα σκόνη από μόνοι μας στο 18 ημερών μωρό μας... βλέπουμε ότι όχι σε όλα τα ταΐσματα κάνει εμετό. Τον ενοχλεί το γάλα; Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο παχύρευστο σε σχέση με το άλλο.. . Να το κάνω πιο ελαφρύ;; Κενώσεις και οι βρεγμένες πάνες είναι καλές σε ποσότητα. Απλά παρατήρησα μια πάνα ήταν σχηματισμένα με άσπρα σποράκια... Τι πρέπει να κάνω;”

Απάντηση από παιδίατρο (10.4.2017)

Ερώτηση από maria (8.4.2017)

“Έχω παιδί 7 μηνών. Από 2 μηνών κάθε μήνα ο παιδίατρός μας έκανε εμβόλιο. Τώρα μας πήγε κάθε 2 μήνες να κάνουμε εμβόλιο μέχρι δύο ετών. Αυτό είναι σωστό;”

Απάντηση από παιδίατρο (8.4.2017)

Ερώτηση από Βάλια (26.3.2017)

“Καλησπέρα σας, έχω ένα μωράκι 2 μηνών το οποίο παίρνει βάρος κανονικά, ζυγίζει 4.800 και γεννήθηκε 2.910. Πίνει 90 γραμμάρια γάλα ανά τρίωρο αν και κάποιες φορές θα τον πιέσω και άλλες θα πιει 120γρ. Στα 50-60 γρ. θα σταματήσει να ρευτεί και συνεχίζει μετά, άλλοτε βέβαια θα πιει το υπόλοιπο μετά από μισή ώρα. Τη νύχτα ξυπνάει ανά τρίωρο με τετράωρο αλλά θα πιει μόνο 50 γραμμάρια και τον παίρνει ο ύπνος. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να πίνει 720 γρ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιει 600 γρ τότε θα παίρνει βάρος;  Και επίσης πότε μεγαλώνουμε τη θηλή του μπιμπερό; Μεγάλωσα τις θηλές σιλικόνης με το μηχάνημα λίγο βέβαια αλλά κρουβεται και κάποιες φορές γυρνάει το κεφάλι του προς το στήθος μου όταν τον ταΐζω αφού πιει δύο γουλιές και μετά πάλι το ίδιο. Πότε πρέπει να μεγαλώνουμε τις θηλές; Υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που πρέπει να έχει πιει το γάλα του;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ”

Απάντηση από παιδίατρο (26.3.2017)

Ερώτηση από Τζένη (24.3.2017)

“Γεια σας το κοριτσάκι μου είναι 7,5 μηνών θα μπορούσατε να μου πείτε πόσα περίπου ml γάλα και στερεές τροφές πρέπει να τρώει; Πρωί-βράδυ πίνει 200-240ml γάλα, φρουτόκρεμα περίπου 150 ml, κρεατοχορτόσουπα 100-120 ml και απόγευμα κρέμα ανάλογα τη σύσταση του κουτιού την τρώει πότε όλη, πότε αφήνει λίγο.”

Απάντηση από παιδίατρο (24.3.2017)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.