facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Κυριακού (02.02.2020)

“Καλησπερα,
Το αγοράκι μου είναι 3 μηνών και μας έχει πει ο παιδίατρος κάθε φορά που κάνουμε μπάνιο να το πλένω και να το ανοίγω κάπως για να το καθαρίσω. Σήμερα έτσι όπως το "κατέβασα" απαλά ερεθίστικε Όταν ακούμπησα το χεράκι μου είχε λίγο αιματάκι όπως είναι η γρατζουνιά του έβαλα betadine.”

Απάντηση από παιδίατρο (07.02.2020)

Ερώτηση από Michelant (26.01.2020)

“Γιατρέ μου χαιρετε,
έχω ένα μωρό 1ος μηνών κοριτσάκι. Άπο τριών μηνών παρουσίαζε θέματα δυσκοιλιότητας, ξεκινήσαμε τροφές από τον 4ο μήνα ώστε να δούμε αν θα βελτιωθεί με τις φυτικές ίνες παράλληλα έχουμε αλλάξει πολλά γάλατα comfort και καταλήξαμε σε ένα ΙΤ. Έστρωσε το θέμα για περίπου 2 μήνες ειδικά όταν βάλαμε το κατσικίσιο γιαούρτι, μας έκανε 3 φορές την ημέρα για 3 εβδομάδες, ξαφνίκα όμως τις 2 τελευταίες εβδομάδες ξανά κολήσαμε και αρχίσαμε τα ίδια. Έδωσα σκόνη κατσικιίσιο, χειρότερα, ξαναγύρισα σήμερα στο ΙΤ. Βάζω δαμασκηνόνερο, 4 δαμάσκηνα στη φρουτόκρεμα, έχω κόψει εδώ και μήνες πατάτα, καρότο, μήλο. Έχω προσθέσει πολλά πράσινα. Υπάρχει περίπτωση να έχει αλλεργία στο αγελαδινό; Τι να κάνω; Τα γιαούρτια πρόβεια και κατσικίσια χειροτερεύουν την κατάσταση; Είμαι σε απόγνωση. Ευχαριστώ!”

Απάντηση από παιδίατρο (07.02.2020)

Ερώτηση από Ρενα (26.01.2020)

“Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω όταν βρίσκω μαύρες ίνες στην πάνα του μωρού. Το ξεκίνησε όταν μόνο θυλάζαμε σπάνια αλλά τώρα κάθε 2η εβδομάδα έχουμε αυτά τα κακακια.”

Απάντηση από παιδίατρο (07.02.2020)

Ερώτηση από Μαρία (26.01.2020)

“Καλησπερα,
εχω ένα μωρο 15 μηνών και κόλλησε τον ιο. Είχε 2 μέρες μόνο πυρετό και μετά έβγαλε εξανθήματα στο στοματάκι. Τώρα έχει περάσει μια εβδομάδα με πυρετό που φτάνει το 38 στο 8ωρο, αλλά όταν κλαίει ή όταν του βάζω το διάλυμα (πενικιλίνης, γλυκερίνης, αναισθησίνης) που μας είπε η παιδίατρος βγάζει αίμα, είναι φυσιολογικό; ”

Απάντηση από παιδίατρο (07.02.2020)

Ερώτηση από Giota (19.01.2020)

“Έχω ένα κοριτσάκι 3 μηνών, είμαι νέα μαμά και όπως όλες οι μαμάδες ανησυχώ. Η μικρή μου έπινε σχεδόν 150 ml στις 4 ώρες(το 24ωρο γύρω στο 750 ml) και την τελευταία εβδομάδα με το ζόρι φτάνει τα 600 ml. Είναι φυσιολογικο ή πρέπει κάτι να με ανησυχεί; Ευχαριστώ ”

Απάντηση από παιδίατρο (07.02.2020)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.