facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση απο evagelia78 (10.7.2014)

"Έχω ένα παιδάκι 24 μηνών και εδώ και 6 μήνες πίνουμε σίδηρο. Πόσο ακόμα να πάρουμε; Οι δείκτες είναι όλοι φυσιολογικοί πλέον αλλά η φεριτίνη στο 6."

Απάντηση από παιδίατρο (10.7.2014)

Ερώτηση απο diamanto (9.7.2014)

"Θεωρείτε ότι το νέο εμβόλιο για την μηνιγγίτιδα πρέπει να γίνει άμεσα? Είναι δύσκολο γιατί κοστίζει 250ευρω για κάθε παιδί. Θα συνταγογραφηθεί, ξέρετε?"

Απάντηση απο παιδίατρο (9.7.2014)

Ερώτηση απο Artemis (9.7.2014)

"Γεια σας. Έχω ένα κοριτσάκι 18 μηνών που εδώ και 1 μήνα ξύπνα το βράδυ και κλαίει και επειδή είμαστε και μείς κουρασμένοι την πάμε στο κρεβάτι μας και εννοείται ότι εκεί κοιμάται αμέσως. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι ακόμα θηλάζουμε αλλά σίγουρα δεν μπορώ να την αφήσω να κλαίει μέχρι να την πάρει ο ύπνος. Τι θα μπορούσα να κάνω; Ευχαριστώ."

Απάντηση απο παιδίατρο (9.7.2014)

Ερώτηση απο Μαιρηλίνα (9.7.2014)

"Έχω ένα κοριτσάκι 22 μηνών και είναι αρκετά ζωηρή και δραστήρια, εδω και κάμποσους μήνες είναι σταθερή στα κιλά της 10 κιλά, και έχει τώρα ύψος 88 πόντους. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν τρώει τη φρουτόκρεμα της το πρωί γενικά μετά το γάλα δεν τρώει τίποτα πάμε απευθείας στο μεσημεριανό (ευτυχώς τρώει τα πάντα αλλά κανονική μερίδα μπορεί και λιγότερο) το απόγευμα της δίνω σε κομματάκια νεκταρίνι η ότι άλλο φρούτο έχω θα φάει αλλά πολύ λίγη ποσότητα και με το ζόρι κάποιες φορές... το ερώτημα μου είναι θα έχει σωστή ανάπτυξη? Ευχαριστώ!"

Απάντηση απο παιδίατρο (9.7.2014)

Ερώτηση απο Annapar (9.7.2014)

"Καλησπέρα γιατρέ, έχω ένα κοριτσάκι 11 1/2 μηνών. Πριν ένα μήνα επισκεφτήκαμε την παιδίατρο για ένα check-up ύστερα από τρεις μήνες. Τα νέα ήταν ότι δεν είχε πάρει γραμμάριο! Από ύψος 2 πόντους! Μας έγραψε κάποιες εξετάσεις αίματος, ούρων, κοπράνων. Τα ούρα και τα κόπρανα ήταν στείρα και αρνητικά. Οι αίματος έδειξαν τα ηωσινόφιλα ανεβασμένα, όπου κάναμε και άλλες εξετάσεις για ανοσοσφαιρίνη (βγήκε 66.7 με όριο το 15). Επίσης ο θυρεοειδής βγήκε 5125 με όριο 4900 και η βιταμίνη d που βγήκε αρκετά χαμηλή αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν πρέπει να έχει σχέση με την στασιμότητα βάρους. Η συνέχεια που έδωσε η παιδίατρος είναι επανεξέταση θυρεοειδή σε 20 μέρες (δεν έχει γίνει ακόμα) και έπειτα περαιτέρω εξετάσεις για την αλλεργία σε κάτι που ίσως έχει φάει το παιδί. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι στην οικογένεια δεν έχει κάποιος θυρεοειδή και επίσης στον 8 μήνα που ξεκίνησε να τρώει κρόκο αυγού έβγαλε κατευθείαν σπυράκια στο σαγόνι τις τρεις φορές και την τέταρτη γέμισε όλο το σώμα όπου της έδωσα atarax και τέλος το αβγό. Πριν το αβγό ήταν η τελευταία φορά που την είχα ζυγίσει και έπαιρνε βάρος. Θα ήθελα την δίκη σας άποψη.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Και κάτι τελευταίο... θα την ζυγίσω σε μια εβδομάδα σε άλλη παιδίατρο γιατί βρίσκομαι εκτός αν και με την δική μου ζυγαριά δείχνει να έχει πάρει σίγουρα 300 γραμμάρια και τέλος θηλάζω ακόμα! "

Απάντηση απο παιδίατρο (9.7.2014)

Ερώτηση απο natasa.m25 (9.7.2014)

"Έχω ένα κοριτσάκι 2μιση ετών. Έχει περίπου δυο μήνες που σταματήσαμε τις πάνες και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά γιογιό. Όμως εδω και μια εβδομάδα 2-3 λεπτά μετά την ούρηση βρέχει με 2-3 σταγόνες το βαρκάκι της. Πρέπει να ανησυχήσω? Μπορεί να έχει κάτι?"

Απάντηση απο παιδίατρο (9.7.2014)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.