facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Ερώτηση από Μαρίνα(13.12.2015)

“Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω σε τι μπορεί να οφείλεται κόκκινη βλέννη στα κακά του 4 μηνών μωρού μου εδώ και 2 εβδομάδες; Ο παιδογαστρεντερολόγος μάς είπε ότι είναι αλλεργική πρωκτοκολίτιδα και μου είπε να κόψω οτιδήποτε μπορεί να περιέχει πρωτεΐνη γάλακτος, μιας και θηλάζω αποκλειστικά. Τα έκοψα. Δύο μέρες μετά δεν βρήκα ίχνη αίματος στα κακά. Αργότερα ήπια φυσικό χυμό πορτοκάλι (πρώτη φορά όσο θηλάζω) και μετά έφαγα και φακές και σαλάτα με μαρούλι, καλαμπόκι και αυγό. Την επομένη έκανε κακά τρεις φορές και κάθε φορά είχε και πιο πολύ αίμα. Εμφανώς επιδεινώθηκε η κατάσταση. Ποια είναι η γνώμη και η συμβουλή σας; Μήπως πρέπει να πάω σε άλλο γιατρό;”

Απάντηση από παιδίατρο (13.12.2015)

Ερώτηση από Κωνσταντίνα (10.12.2015)

“Καλησπέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Η κόρη μου (7 ετών) παραπονιέται ότι εδώ και ένα μηνά πονάει η κοιλιά της… οι αιματολογικές εξετάσεις είναι μια χαρά. Ο υπέρηχος έδειξε λεμφαδένες στην κοιλία.. Ο παιδίατρος μάς είπε ότι είναι από παλιές ιώσεις και ότι αργεί να κάνει τον κύκλο της μέχρι να περάσει. Το παιδί μου όμως συνεχίζει να πονάει... τι μπορώ να κάνω??? Είναι δραστήρια και τρώει...αλλά ο πόνος δεν λέει να φύγει.. είναι μόνιμος ελαφρύς αλλά όλη μέρα...μήπως να την δει και κάποιος άλλος γιατρός?”

Απάντηση από παιδίατρο (10.12.2015)

Ερώτηση από Θεοδώρα (10.12.2015)

“Για σας το μωράκι μου είναι στον έκτο μήνα ξυπνάει με κλάματα εγώ το θηλάζω δεν ξέρω αν πρέπει, γιατί είναι βράδυ ήθελα να κόψουμε το βραδινό θηλασμό τι να κάνω; Ευχαριστώ πολύ (είναι 7,700 κιλά) 64 εκ. ύψος”

Απάντηση από παιδίατρο (10.12.2015)

Ερώτηση από Μαριάνθη (3.12.2015)

“Ο μικρός μου είναι ενός έτους και εδώ κι ένα μήνα είναι κρυωμένος, η καταρροή έχει σταματήσει, αλλά έχει λίγο βήχα ρουθουνίζει η μυτούλα του και ροχαλίζει κάποιες φορές. Η παιδίατρος μου είπε για otrivin με tobradex 3 φορές τη μέρα και του έδινα 1 φορά τη μέρα otrivin με tobrex (3 μέρες του έδωσα). Δεν νομίζω ότι τον βοήθησε όμως, αυτό που έκανα συνέχεια έβαζα όρο και συνεχίζω και του έδωσα ένα φυτικό σιρόπι, έχει κρατήσει όμως πολύ καιρό, να ανησυχώ? Δεν θέλω να δώσω αντιβίωση.”

Απάντηση από παιδίατρο (7.12.2015)

Ερώτηση από Ηρώ (25.11.2015)

“Καλησπέρα εδώ και 6,5 μήνες θηλάζω αποκλειστικά τη μπεμπούλα μου στους 4 μήνες μού ήρθε περίοδος. Τη δεύτερη φορά μάλιστα κανονικά χωρίς καθυστέρηση. Τώρα έχω καθυστέρηση 11 μέρες. Έκανα τρία τεστ το ένα θετικό τα άλλα δύο αρνητικά. Υπάρχει περίπτωση να μου κόπηκε λόγο θηλασμού; Πονάκια περιόδου έχω εδώ και 7 μέρες.”

Απάντηση από παιδίατρο (25.11.2015)

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.