facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Ιουλία (23.4.2015)

“Καλησπέρα έχω ένα αγοράκι 22 μηνών που μέχρι τώρα θηλάζει αποκλειστικά και ασταμάτητα! Τρώει απ' όλα, αλλά το γάλα, γάλα. Προσπαθώ να του αποσπάσω την προσοχή αλλά αν του έρθει η επιθυμία είναι πολύ δύσκολο. Πιο πολύ με κουράζει το ότι ξυπνάει 2-3 φορές τη νύχτα. Επειδή σκαφτόμαστε για δεύτερο παιδάκι, τι με συμβουλεύετε να κάνω για να το κόψει χωρίς όμως να στενοχωρηθεί;”

Απάντηση από παιδίατρο (23.4.2015)

Ερώτηση από Μαρία Μπιλάλη (23.4.2015)

“Καλησπέρα σας. Το μωρό μου είναι 19 μηνών και έχει ήδη 12 δόντια. Τώρα βγάζει σιγά σιγά τους κυνόδοντες. Κάθε φορά που είναι να σκάσει το δοντάκι κάνει εμετό ένα γεύμα. Πόσο φυσιολογικό είναι αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων”

Απάντηση από παιδίατρο (23.4.2015)

Ερώτηση από Μαρία (22.4.2015)

“Έχω ένα παιδάκι που σε λίγες μέρες γίνεται 13 μηνών. Το περπάτημά του αρκείται μόνο στις μύτες για αρχή και μετά κανονικά στο πέλμα. Γενικά περιπατάει κρατιέται στέκεται σαν να είναι 9-10 μηνών. Να ανησυχήσω;”

Απάντηση από παιδίατρο (22.4.2015)

Ερώτηση από Lina (21.4.2015)

“Χρόνια πολλά γιατρέ. Ήθελα τη γνώμη σας. Ο γιος μου 2 χρονών είναι συνέχεια μπουκωμένος. Τον είχε δει παιδοωτορινολαρυγγολόγος όταν ήταν 15 μηνών και μου είπε ότι είχε μεγάλες αμυγδαλές, στενό διάφραγμα πράγμα που τον κάνει να ροχαλίζει πολύ. Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι ότι είναι συνέχεια μπουκωμένος-ρουθουνίζει και έχει ένα μπούκωμα χωρίς μύξα ιδιαίτερη. Ακόμα του έχω κλίση στο κρεβάτι και με πλύσεις κάθε μέρα 6 φορές. Στην ουσία 2 μήνες καλοκαιριού είναι η αναπνοή του μια χαρά. Η γνώμη σας; Ευχαριστώ”

Απάντηση από παιδίατρο (22.4.2015)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.