facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Μαίρη (16.5.2015)

“Γιατρέ καλησπέρα σας και συγχαρητήρια θερμά θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι οι κυνόδοντες τα πιο δύσκολα δοντάκια για να βγουν και αν συνδέεται με ελαφριά διάρροια μέχρι να κατέβουν. Ευχαριστώ πολύ”

Απάντηση από παιδίατρο (17.5.2015)

Ερώτηση από Μαρία (14.5.2015)

“Θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο γάλα πρέπει να πίνει ένα παιδάκι 2 χρονών και γενικά για το ασβέστιο που χρειάζεται. Η κόρη μου είναι 20 μηνών πίνει γάλα σε σκόνη Nο3 και ποτέ της δεν ήπιε πάνω από 240ml. Ευχαριστώ πολύ”

Απάντηση από παιδίατρο (15.5.2015)

Ερώτηση από Αθηνά (10.5.2015)

“ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΙΣ 29/01/2015 ΚΑΙ ΤΟΝ 2ο ΜΗΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ! Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΜΕΣΟΚΟΛΠΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 8,6mm ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ! Ο ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 90% ΑΥΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ”

Απάντηση από παιδίατρο (10.5.2015)

Ερώτηση από Mitsaki (5.5.2015)

“Η μικρή μου είναι 3,5 μηνών. Η παιδίατρος μάς είπε ότι τα ούλα της είναι πρησμένα. Αυτό σημαίνει πως αρχίζουν σιγά σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους τα δοντάκια ή είναι πολύ μικρή ακόμα; ”

Απάντηση από παιδίατρο (5.5.2015)

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.