facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Ζανέτα (7.10.2014)

"Γεια σας, έχω ένα αγοράκι 13 μηνών. Το καλοκαίρι στην παραλία πριν 2 μήνες σχεδόν, "έφαγε", έβαλε αρκετές φορές στο στόμα του άμμο από τις ξαπλώστρες όπου καθόμασταν. Αργότερα ανακάλυψα από τον κύριο όπου εργαζόταν εκεί ότι έβρισκε σύριγγες και προφυλακτικά στην παραλία και εκεί που καθόμασταν (δεν ήρθε σε επαφή το παιδί με κάτι από αυτά διότι τα πέταγε). Θα ήθελα να μου πείτε κατά πόσο αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο να έχει κολλήσει κάτι και τι μπορώ να κάνω εγώ -αν και αργά- σε αυτήν τη φάση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..."

Απάντηση από παιδίατρο (8.10.2014)

Ερώτηση από Παρασκευή (29.9.2014)

"Η κόρη μου είναι 2,5 μηνών… τη θηλάζω αποκλειστικά μόνο με μητρικό γάλα. Απλά τρώει πολύ κάποιες μέρες συνέχεια. Δεν έχει ωράριο… Πρέπει να ξεκινήσω να της φτιάξω ωράριο; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας."

Απάντηση από παιδίατρο (30.9.2014)

Ερώτηση από Μαργαρίτα (27.9.2014)

"Γιατρέ καλημέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω ένα μωρό 16 μηνών. Πραγματικά με προβληματίζει η έντονη επιθυμία για φαγητό χωρίς αίσθημα κορεσμού. Πραγματικά τρώει και με το που τελειώνει πάλι ζητά μαμ.... κλαίει, πέφτει κάτω γυρίζει τον αυχένα του, έτοιμος να χτυπήσει στο πάτωμα... Του δίνω φρούτα, πρωινό με αυγό. Φαγητό μεσημεριανό με όλα τα κρέατα, ψάρι, όσπρια, απόγευμα γιαούρτι με φρούτα και βραδύ γάλα. Πραγματικά η αντίδρασή του δε μου φαίνεται φυσιολογική..."

Απάντηση από παιδίατρο (27.9.2014)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.