facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από penny (10.11.2014)

"Καλησπέρα,

Η μικρή μου είναι 7 μηνών, αρκετά παχουλή (9kg περίπου ). Τα χεράκια της πιάνουν πολύ καλά, κάθεται στη μέση της χωρίς να πέφτει, όταν της κρατώ τα χέρια στηρίζεται στα πόδια της, ωστόσο αν σκύβοντας για να πιάσει ένα παιχνίδι πέσει μπροστά, κάθεται μπρούμυτα και κλαίει μη μπορώντας να γυρίσει. Ο παιδίατρος που την παρακολουθεί μου είπε ότι έπρεπε να μπορεί να το κάνει, αλλά να μην ανησυχώ. Εγώ δεν σας κρύβω ότι έχω θορυβηθεί πολύ."

Απάντηση από παιδίατρο (11.11.2014)

Ερώτηση από Νικολέττα (3.11.2014)

"Γιατρέ από την ημέρα που γεννήθηκε κάνει 4 με 6 θηλασμούς τώρα που έχουμε στέρεα τροφή, θηλάζει 3 φορές τη μέρα. Μήπως είναι λίγο; Γεννήθηκε 3.450 και τώρα που την ζύγισα είναι 6.700 και είναι 6 μηνών και 67 πόντους... Σας ευχαριστώ πολύ πάντως για τη βοήθειά σας."

Απάντηση από παιδίατρο (4.11.2014)

Ερώτηση από Μαρία (3.11.2014)

"Καλημέρα γιατρέ, έχω ένα αγοράκι 3,5 μηνών. Γεννήθηκε 3.300 στην 36η εβδομάδα κύησης. Από την ημέρα που γεννήθηκε τρώει μεγάλες ποσότητες με αποτέλεσμα να σταματήσω να τον θηλάζω από 2 μηνών. Πίνει γάλα σε κάθε γεύμα ανά 3 ώρες 210 ml με 250 και θέλει παραπάνω μήπως ζορίζετε και δεν κάνει να τρώει τόσο πολύ? Έπινε το ναν1 αλλά με το που ερχόταν η ώρα να φάει γκρίνιαζε πλάνταζε στο κλάμα με το ζόρι έτρωγε τώρα τελευταία 180 mlκαι αναγκάστηκα του άλλαξα το γάλα μήπως το βαρέθηκε και του πήρα to frizolac 1 και με αυτό τρελαίνεται πίνει 210 mlκαι κλαίει γιατί θέλει κι άλλο φαίνεται ότι το απολαμβάνει. Αλλά αυτό του έφερε λίγη δυσκοιλιότητα και ζορίζεται όταν ήταν 3 μηνών ακριβώς ζύγιζε 6.500 κιλά και 64 πόντους."

Απάντηση από παιδίατρο (4.11.2014)

Ερώτηση από Νικολέττα (29.10.2014)

"Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτησούλες. Η κόρη μου είναι 5 μηνών έχει 2 δοντάκια και έχει αρχίσει να με δαγκώνει. Κάνει μόνο 4 θηλασμούς. Από βάρος ήμαστε πολύ καλά..αλλά όταν γεννήθηκε και ήρθε η παιδίατρος στο σπίτι μάς είπε ότι έχει κοντό χαλινό στη γλώσσα δε μου είπε όμως να κάνουμε επέμβαση. Λέτε μπορεί να φταίει αυτό στον θηλασμό? Το λέω γιατί την μεγάλη μου κόρη την θήλασα 27 μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα κ κάναμε μαραθώνιους θηλασμούς..σας ευχαριστώ εκ των προτέρων."

Απάντηση από παιδίατρο (29.10.2014)

Ερώτηση από Ρούλα (29.10.2014)

"Ήθελα να ρωτήσω τι μπορεί να σημαίνει η γλώσσα του μωρού να είναι συχνά έξω, κάναμε εξετάσεις υποθυρεοειδισμού και βγήκαν καλές, υπάρχει περίπτωση να πρέπει να επαναληφθούν? Το μωρό είναι 3 μηνών."

Απάντηση από παιδίατρο (29.10.2014)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.