facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Γεωργία (22.5.2015)

“Γιατρέ γεια σας, σας στέλνω γιατί δε ξέρω πως να αντιμετωπίσω ένα θέμα με το γάλα του παιδιού. Είναι σχεδόν 2 χρονών και ενώ έπινε σταθερά το πρωί γάλα εδώ και μια εβδομάδα ούτε που δοκιμάζει. Βεβαία μείωσε και τη ποσότητα το βράδυ αρκετά αλλά το πίνει. Η παιδίατρος μου λέει ότι πρέπει να πίνει το ελάχιστο 360ml και εγώ δε μπορώ να την πιέσω να πιει γιατί δεν θέλει. Να αλλάξω γάλα, να πηγαίνω συμφωνά με το τι θέλει, τι να κάνω δεν ξέρω ειλικρινά. Περιμένω απάντησή σας.”

Απάντηση από παιδίατρο (22.5.2015)

Ερώτηση από Γιώτα (17.5.2015)

“Θα ήθελα να ρωτήσω για την ανάπτυξη του μωρού. Έχω ένα κοριτσάκι το οποίο γεννήθηκε 3.300 γρ. και ύψος 51 πόντους. Τώρα είναι 4 μηνών και ζυγίζει 6.600 και ύψος 63 ποντους. Η παιδίατρος μού είπε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένη με το βάρος και μου είπε να ξεκινήσω απογευματινή κρεμά φαριν λακτε λόγω δυσκοιλιότητας και όχι ριζάλευρο. Μήπως να αλλάξω παιδίατρο;”

Απάντηση από παιδίατρο (17.5.2015)

Ερώτηση από Μαίρη (16.5.2015)

“Γιατρέ καλησπέρα σας και συγχαρητήρια θερμά θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι οι κυνόδοντες τα πιο δύσκολα δοντάκια για να βγουν και αν συνδέεται με ελαφριά διάρροια μέχρι να κατέβουν. Ευχαριστώ πολύ”

Απάντηση από παιδίατρο (17.5.2015)

Ερώτηση από Μαρία (14.5.2015)

“Θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο γάλα πρέπει να πίνει ένα παιδάκι 2 χρονών και γενικά για το ασβέστιο που χρειάζεται. Η κόρη μου είναι 20 μηνών πίνει γάλα σε σκόνη Nο3 και ποτέ της δεν ήπιε πάνω από 240ml. Ευχαριστώ πολύ”

Απάντηση από παιδίατρο (15.5.2015)

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.