facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Μαρία (13.6.2015)

“Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι πότε μπορεί να φάει αλεσμένο φαγητό το παιδί. Το μωρό μου είναι 20 μηνών και τη φρουτόκρεμα τη συνεχίζουμε αλεσμένη έτσι την θέλει. Δοκίμασα και κομματάκια αλλα τίποτα. Ευχαριστώ πολύ”

Απάντηση από παιδίατρο (14.6.2015)

Ερώτηση από Ρόζα (11.6.2015)

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω το μωρό μου είναι δυόμιση μηνών και τα εκατοστά του κεφαλιού του είναι 42. Η περίμετρος είναι λογική; Αναπτύσσετε κανονικά και έχει αντιδράσεις κανονικές

Απάντηση από παιδίατρο (12.6.2015)

Ερώτηση από Anna Del (11.6.2015)

“ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΉΣΩ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΧΕΔΌΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΤΡΊΖΕΙ ΤΑ ΔΌΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΕΔΩ Κ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΤΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΌΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΆΠΟΙΑ ΔΌΝΤΙΑ. ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ? ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΦΤΑΊΕΙ; ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΔΌΝΤΙΑ”

Απάντηση από παιδίατρο (12.6.2015)

Ερώτηση από Γεωργία (11.6.2015)

“Καλησπέρα γιατρέ. Έχω ένα κοριτσάκι 4 χρονών. Εδώ κ ένα χρόνο ξύνει το κεφάλι του. Δεν έχει ψείρες όμως, άλλαξα σαμπουάν αλλά τίποτα. Χρησιμοποιώ μια προληπτική λοσιόν για τις ψείρες αλλά ούτε αυτό την πειράζει γιατί το σταμάτησα για λίγο κ πάλι ξυνόταν. Δεν έχει κανένα σημάδι στο κεφάλι ή κάτι που να φαίνεται πως κάτι έχει. Παρατήρησα δε, ότι όταν ζεσταίνεται ξύνεται περισσότερο. Κυρίως ξύνεται πίσω στον αυχένα κ πίσω από τα αυτιά κ κοντά στο μέτωπο. Την λούζω με ένα φυτικό σαμπουάν 2 φορές την εβδομάδα. Εσείς τι προτείνετε να κάνω έτσι ώστε να σταματήσει η φαγούρα; ”

Απάντηση από παιδίατρο (12.6.2015)

Ερώτηση από Κατερίνα (11.6.2015)

“Καλημέρα. Ο γιος μου (9 ετών) έκανε επέμβαση στις αμυγδαλές και στα κρεατάκια και η φωνή του έχει αλλάξει. Έγινε πιο λεπτή σαν να μιλάει νήπιο και δεν καταλαβαίνω τι λέει. Ο χειρούργος είπε ότι πριν μιλούσε βαριά από τις υπερτροφικές αμυγδαλές και τα κρεατάκια. Απέφυγε να απαντήσει αν θα είναι μόνιμο το πρόβλημα, γιατί εγώ το βλέπω πρόβλημα. Παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας. Με έχετε βοηθήσει και άλλες φορές και το εκτιμώ. Ευχαριστώ πολύ.”

Απάντηση από παιδίατρο (12.6.2015)

Ερώτηση από Μαρία (10.6.2015)

“Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο είναι το μέσο βάρος και ύψος για ένα παιδάκι που αναπτύσσεται φυσιολογικά στην ηλικία των 2 ετών. Ευχαριστώ πολύ”

Απάντηση από παιδίατρο (12.6.2015)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.