facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Κατερίνα (25.4.2015)

“Το μωρό μου είναι 4,5 μηνών και κοιμάται 10 το βράδυ και ξυπνάει 9 το πρωί. Είναι φυσιολογικό ή πρέπει να το ξυπνάω; Παίρνει κανονικό βάρος”

Απάντηση από παιδίατρο (26.4.2015)

Ερώτηση από Irina (25.4.2015)

“Καλησπέρα γιατρέ, έχω μια κόρη 35 ημερών. Αρχικά όταν γυρίσαμε από το μαιευτήριο η μικρή κοιμόταν σαν τα περισσότερα βρέφη και ξυπνούσε ανά 3ωρο για να φάει. Τελευταία, όσο είναι ακόμα μέρα, δεν κοιμάται πάνω από 2 ώρες μετά από κάθε γεύμα ενώ το βράδυ μπορεί και να κοιμηθεί 7 ώρες συνεχόμενα έχοντας φάει περίπου ίδιες ποσότητες με τα γεύματα της ημέρας. Είναι φυσιολογικό αυτό; Και τι σημαίνει για τις συνήθειες ύπνου του παιδιού; Ευχαριστώ πολύ ”

Απάντηση από παιδίατρο (26.4.2015)

Ερώτηση από Χαρά (24.4.2015)

“Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το βάρος της μικρής μου. Είναι 19 μηνών και έχει ύψος 90 cm και βάρος 11.100γρ. είναι στα φυσιολογικά όρια; Γεννήθηκε την 39 εβδομάδα κυήσεως με βάρος 3.240 και ύψος 50cm ευχαριστώ για το χρόνο σας”

Απάντηση από παιδίατρο (26.4.2015)

Ερώτηση από Χαρά (24.4.2015)

“Το μωρό μου είναι 1 έτους. Έχουμε ύψος 80εκ. και βάρος 9.400γρ. Σε ποια καμπύλη βρισκόμαστε; Να σημειώσω ότι ο μικρός θηλάζει και τρώει στέρεα τροφή. Ευχαριστώ”

Απάντηση από παιδίατρο (26.4.2015)

Ερώτηση από Βούλα (25.4.2015)

“Είμαι στην 22η εβδομάδα κύησης. Περιμένω δίδυμα (από εξωσωματική) είναι σε διαφορετικό αμνιακό σάκο. Κάναμε τη β’ επιπέδου και έδειξε ότι το ένα έμβρυο, παρουσιάζει μονήρη νεφρό. Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στο παιδί όταν γεννηθεί; Θα ξεκινήσει τη ζωή του με χειρουργεία; Θα μπει κάποια στιγμή σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση; Θα υπάρχει ποσοστό αναπηρίας; Πως θα είναι η ζωή του όταν έρθει στον κόσμο; Θα βασανίζεται;”

Απάντηση από παιδίατρο (26.4.2015)

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.