facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Τζένη (12.1.2015)

"Καλησπέρα γιατρέ! Το αγοράκι μου είναι σχεδόν 3 ετών και αντιδρά με κλάμα όταν κάποιο άλλο παιδάκι φωνάζει. Έχει ξεκινήσει να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό, μου λένε ότι έχει βελτίωση ως προς την κοινωνικοποίηση ,αλλά δεν είμαι εκεί για να ξέρω...προτιμά την επαφή με ενήλικες. Κλείνει τα ματάκια του όταν τον κοιτάζουν τα παιδάκια. Πώς να φερθώ; Να επιμένω όταν είναι να πάμε επίσκεψη; Αλλά το σίγουρο είναι ότι εκεί θα ουρλιάζει και δεν θα ξεκολλάει από την αγκαλιά μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων"

Απάντηση από παιδίατρο (12.1.2015)

Ερώτηση από Βαρβάρα (9.1.2015)

"Καλησπέρα σας, έχω μια μικρούλα 26 μηνών και πριν δυο περίπου μήνες ξεκινήσαμε να την μάθουμε να κοιμάται μόνη της στο δωμάτιό της. Αυτό έχει σαν συνέπεια κάθε βράδυ να θέλει κάποιον είτε δίπλα της είτε να της κρατάει το χέρι είτε αγκαλιά για να κοιμηθεί! Επίσης ξυπνάει κάθε 1 με 2 ώρες και αν δεν μας βρει δίπλα της κλαίει και μας ζητάει.....τι μπορώ να κάνω?? Στο δωμάτιό της υπάρχει πάντα φωτάκι δεν υπάρχει σκοτάδι έντονο Ευχαριστώ εκ των προτέρων."

Απάντηση από παιδίατρο (9.1.2015)

Ερώτηση από Αναστασία (8.1.2015)

"Η μεταφορά βρέφους-νεογέννητο στο αμάξι προτιμάται τους πρώτους μήνες ζωής του σε καθισματάκι αυτοκινήτου ή στο πορτ-μπεμπε; Ισχύει ότι κάτω των 3 μηνών δεν επιτρέπεται η χρήση του ριλάξ γιατί επιβαρύνονται τα οστά του;"

Απάντηση από παιδίατρο (9.1.2015)

Ερώτηση από Γιάννα (8.1.2015)

"Γεια σας!

Έχω ένα αγοράκι 4 μηνών και τις τελευταίες μέρες δεν τρώει όσο έτρωγε. Έπινε 180 ml κάθε 3 ώρες. Τώρα τρώει 100 με 140. Κάνει 5 γεύματα τη μέρα. Το βράδυ δεν ξυπνάει για να φάει. Κοιμάται 9μιση και ξυπνάει 7. Μήπως είναι πολλές οι ώρες που κοιμάται? Τι να κάνω που δεν θέλει να φάει παραπάνω. Είναι 6.400 και πόντους 65. Γεννήθηκε 3.000 κιλά. Ευχαριστώ πολύ"

Απάντηση από παιδίατρο (9.1.2015)

Ερώτηση από Ελισάβετ (8.1.2015)

"Καλησπέρα γιατρέ. Έχω ένα αγοράκι 5,5 μηνών και έχουμε θέμα με το γάλα. Το θήλαζα μέχρι 4 μηνών αλλά του έδινα και ξένο γάλα το Νοναλακ 1 γιατί δεν είχα πολύ γάλα μέχρι που σταμάτησε. Στην αρχή έπινε όλο το γάλα και όταν ξεκινήσαμε την κρέμα πάλι το έπινε αλλά όταν ξεκινήσαμε τα φρούτα άρχισε να κάνει νάζια μέχρι που του το έδινα με χίλια ζόρια. Μίλησα με την παιδίατρο και αλλάξαμε το γάλα και μου είπε να πάρω το guigoz, αλλά δε βλέπω να του αρέσει και αυτό. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Να το αλλάξουμε πάλι ή να περιμένω μέχρι να το συνηθίσει; Να αναφέρω ότι ο γιός μου γεννήθηκε 2.780 και την τελευταία φορά που ζυγίστηκε στις 22 Δεκεμβρίου ήταν 6.175.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων."

Απάντηση από παιδίατρο (8.1.2015)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.