facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Κατερίνα (27.1.2015)

"Γεια σας. Η κόρη μου είναι 18 μηνών. Έχω προσέξει πως η δεξιά πλευρά της κλειτορίδας είναι πιο φουσκωμένη από την αριστερή. Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό ή είναι θέμα ανατομίας; Το παιδί δε δείχνει να ενοχλείται, πέραν της δυσαρέσκειας που δείχνει όταν την ψηλαφίζω σε αυτή την περιοχή. Ευχαριστώ"

Απάντηση από παιδίατρο (28.1.2015)

Ερώτηση από Sofia (27.1.2015)

"Το παιδί μου έχει γλωσσίτιδα εδώ και 2 μήνες (ξεφλουδίζει η γλώσσα). Έχουμε κάνει θεραπεία με NYSTAMYSYN και δε μας έκανε τίποτα. Τώρα παίρνουμε τη γέλη DAKTARIN. Βλέπουμε αρκετή βελτίωση αλλά δεν περνάει τελείως ή αρχίζει σε άλλο σημείο. Παίρνουμεκαισταγόνες BIOLACT START. Το παιδί είναι 2 χρονών, Υπάρχει κάτι με πινελάκι μάς είπαν αλλά δεν ανοίγει το στόμα του με τίποτα, άρα ψάχνουμε κάτι άλλο. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;"

Απάντηση από παιδίατρο (28.1.2015)

Ερώτηση από Ζήνα (21.1.2015)

"Καλησπέρα σας, έχω ένα αγοράκι 50 ημερών και από χτες μου κάνει κακάκια 3-4 φορές τη μέρα πιο αραιά από ότι συνήθως, όχι όμως νερό και με χρώμα φυσιολογικό (μουσταρδί). Σε δύο κενώσεις είχε και λίγο βλέννη στο ίδιο χρώμα περίπου. Δεν ανέφερα ότι το παιδί πίνει φόρμουλα το NOVALAC AC γιατί κάναμε και κολικούς που δείχνουν να υποχωρούν. Από τι μπορεί να είναι; Έχει και μυξούλες, μήπως είναι κρύωμα; Πίνει κανονικά το γάλα του ανά τρίωρο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας."

Απάντηση από παιδίατρο (26.1.2015)

Ερώτηση από Εύη (20.1.2015)

"Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω η κόρη μου είναι 4,5 χρονών και έχει εδώ και 10 μέρες μια συμπεριφορά λίγο περίεργη… ζητάει κάτι με γκρίνια, με φωνές και αν δεν γίνει, τσιροκοπαει όλη την ώρα....αναγκάζομαι και εγώ με φωνές να την ηρεμήσω και μετά αν δεν υπάρχει αποτέλεσμα με απειλές... είναι μοναχοπαίδι αλλά τελευταία έχει παραγίνει… Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Ευχαριστώ"

Απάντηση από παιδίατρο (26.1.2015)

Ερώτηση από Liontarina (17.1.2015)

"Θα ήθελα τη γνώμη σας, έχω ένα αγοράκι 2,5 ετών. Προχθές που πήγαμε στην παιδίατρο μου είπε ότι έχει διογκωμένες αμυγδαλές και ότι μπορεί να είναι από ιώσεις, ιωσούλες με διήμερο πυρετό και μπούκωμα έχει που και που, αμυγδαλίτιδα τώρα έπαθε πρώτη φορά που είχα εγώ στρεπτόκοκκο, και δυο φορές βρογχίτιδα, θα δούμε λέει στο μέλλον αν θα χρειαστεί επέμβαση. Θα ήθελα τη γνώμη σας.

Απάντηση από παιδίατρο (18.1.2015)

Ερώτηση από Έφη (12.1.2015)

"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 5 ΜΗΝΩΝ ΒΑΡΟΥΣ 8 ΚΙΛΩΝ.ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ Κ ΠΟΣΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ? ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ Κ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ? ΟΠΩΣ Π.Χ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΩΡΩΝ Κ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΑΡΚΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ"

Απάντηση από παιδίατρο (14.1.2015)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.