facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Βασίλη (12.2.2015)

"Καλησπέρα! Έχω τη μικρή μου κόρη που είναι 29 ημερών και εχθές βγήκαμε από το νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί με βρογχίτιδα. Είχε να κάνει τα κακά της 4 μέρες και σήμερα έκανε 3 φορές. Τις 2 από αυτές είδαμε αίμα με βλέννα. Από εχθές όμως ζορίζονταν πολύ. Υπάρχει πιθανότητα να ζορίστηκε πολύ και να υπήρξε κάποιος ερεθισμός; Ευχαριστώ!"

Απάντηση από παιδίατρο (12.2.2015)

Ερώτηση από Μάρθα (5.2.2015)

"Το μωράκι μου είναι 6 μηνών και σκέφτομαι να ξεκινήσω να δουλεύω πάλι. Φοβάμαι όμως ότι αν μένει πολλές ώρες με τη μητέρα μου κάθε μέρα θα προτιμάει εκείνη από εμένα. Είναι φυσιολογικός ο φόβος μου; Ή μήπως είμαι υπερβολική;"

Απάντηση από παιδίατρο (9.2.2015)

Ερώτηση από Αναστασία (1.2.2015)

"Έχω ένα μωράκι 40 ημερών και σήμερα το έβγαλα για πρώτη φορά έξω. Ήμασταν για περίπου μια ώρα έξω. Μπορεί η αφρικανική σκόνη να πείραξε το μωρό μου σε κάτι και αν ναι πως θα το καταλάβω;"

Απάντηση από παιδίατρο (5.2.2015)

Ερώτηση από eleni310876 (31.1.2015)

"Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθειά σας. Από το σχολείο της κόρης μου, που είναι 6 χρονών πήραμε ένα ενημερωτικό έντυπο ότι θα έρθουν στο σχολείο να τους κάνουν την Τρίτη 3/2/15 το Μαντού και αν θέλουμε να υπογράψουμε και στις 5/2/15 να κάνουμε και το εμβόλιο της Φυματίωσης. Ποιά είναι η γνώμη σας, να το κάνουμε ή όχι... Φυσικά και η τελική απόφαση θα είναι δική μας, αλλά θα ήθελα και την δική σας ιατρική γνώμη"

Απάντηση από παιδίατρο (5.2.2015)

Ερώτηση από Biki (29.1.2015)

"Καλησπέρα, έχω ένα αγοράκι (2,5 χρονών έγινε τα Χριστούγεννα)είναι έξυπνος, εκτελεί εντολές, μας μιμείται αλλά δεν μιλάει! Του διαβάζω παραμυθία, του λέω τραγουδάκια και γενικά ασχολούμαι με το παιδί αλλά μιλάει μόνο τη 'δική του' γλώσσα. Μιλάει συνέχεια αλλά ακαταλαβιστικα. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα όταν του λέω λεξούλες μου λέει 'μαμά οοο' και μου κλείνει το στόμα. Πως αλλιώς μπορώ να το βοηθήσω;"

Απάντηση από παιδίατρο (30.1.2015)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.