facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Anna (31.7.2015)

“Γιατρέ γεια σας. Τον Μάρτιο γέννησα τον γιο μου και τρεις βδομάδες μετά έπαθε ουρολοίμωξη. Ζούμε Σουηδία κι ενώ νιώθω ασφάλεια από το σύστημά τους, κάποιες απορίες δεν μου έχουν λυθεί μάλλον και λόγω γλώσσας. Αφού του έκαναν εξετάσεις είδαν ότι δεν είχε πρόβλημα με τα νεφρά, ούτε με τις βαλβίδες μήπως γύρναγαν τα ούρα όπως αρχικά υποψιάζονταν. Τελικά του έδωσαν αντιβίωση 0,2ml για πάνω από μήνα. Τώρα είναι πάνω από 4 μηνών και ανέβασε πυρετό και ξαναέπαθε ουρολοίμωξη και μου είπαν να του δίνω αντιβίωση 2 ml για 10 μέρες, αλλά μας είπαν ότι κρατάει τα ούρα και δεν αδειάζει την ουρήθρα. Θα του κάνουμε πάλι σύντομα εξετάσεις μου είπαν από το νοσοκομείο. Γιατρέ στην Ελλάδα πώς αντιμετωπίζεται μια τέτοια περίπτωση; Θα είμαι ευγνώμων για την απάντησή σας.”

Απάντηση από παιδίατρο (20.8.2015)

Ερώτηση από ΒΙΡΓΙΝΙΑ (31.7.2015)

“Καλησπέρα γιατρέ. Το μωρό μου μόλις έγινε 3 μηνών αλλά το κεφαλάκι του δεν το στηρίζει και τόσο καλά όταν το βάζω μπρούμυτα, το σηκώνει γυρνάει δεξιά-αριστερά... και της δίνω βιταμίνη d3. Να ανησυχώ για υποτονία;”

Απάντηση από παιδίατρο (20.8.2015)

Ερώτηση από Βιργινία (28.7.2015)

“Καλημέρα γιατρέ, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι .. το μωράκι μου είναι 3 μηνών έχει λαρυγγομαλακία. Πότε υποχωρεί; Έχει βήχα και στα κακάκια του βγάζει μικρές βλέννες; Πότε περνάει η λαρυγγομαλακία; Τρώει κανονικά, κοιμάται κανονικά.”

Απάντηση από παιδίατρο (29.7.2015)

Ερώτηση από Ελισάβετ (28.7.2015)

“Καλημέρα. Ευχαριστούμε πολύ για της υπέροχες συμβουλές. Ο γιός μου μόλις έγινε 12 μηνών και δεν έχουμε ξεκινήσει το αυγό. Πότε πρέπει να του το δώσω το πρωί? Με τα φρούτα που τρώμε το πρωί τι κάνουμε? Ευχαριστώ πολύ.”

Απάντηση από παιδίατρο (29.7.2015)

Ερώτηση από Ναντια (27.7.2015)

“Έχω ένα αγοράκι 9 μηνών (γεννήθηκε στις 35 εβδομάδες) αλλά δεν μπουσουλάει καθόλου. Στηρίζεται καλά στον ποπό του γυρίζει μπρούμυτα και ανάσκελα. Όταν του κρατώ τα χεράκια σηκώνεται στα πόδια του αλλά ποτέ από κάποιο έπιπλο μόνος του. Όταν είναι μπρούμυτα γυρίζει με τα χέρια του αριστερά και δεξιά και μπορεί να κάνει κύκλο αλλά όχι να μπουσουλίσει μπροστά. Τι πιστεύετε εσείς? Θα πρέπει να ανησυχώ? ”

Απάντηση από παιδίατρο (27.7.2015)

Ερώτηση από Χριστίνα (27.7.2015)

“Το μωρό μου είναι 19 μηνών και ανησυχώ γιατί δε δείχνει, δεν χαιρετάει και δεν στέλνει φιλάκι και εκτός από τη λέξη "άντε" δε λέει καμία συνειδητά...ενώ μιλάει αλλά τη γλώσσα του...σε όλα τα άλλα είναι φυσιολογικός, τρέχει περπατάει πολύ καλά ακούει το όνομά του φέρνει τα παπούτσια του, προσπαθεί να φάει μόνος του, βάζει σχήματα μόνος του, παίρνει τη χτένα και χτενίζεται γενικά όλα τα άλλα είναι πολύ φυσιολογικά... Πρέπει να ανησυχώ που ακόμα δεν κάνει αυτά που σας ανέφερα πιο πάνω...είναι και πρώτο παιδί και μεγαλώνει μόνο μαζί μου δεν ξέρω αν παίζει ρόλο; Με τον παιδίατρο έχω μιλήσει και μου είπε να μην τον πιέζω, θα ήθελα και τη δική σας γνώμη παρακαλώ πολύ..”

Απάντηση από παιδίατρο (27.7.2015)

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.