facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Κατερίνα (1.3.2015)

"Το μωρό μου είναι 3 μηνών και κάνει σε κάθε γεύμα εμετό. Έχω πάρει το Sanilac το 1 μετά το acμετά το ar. Τώρα το ha και ακόμα συνεχίζει. Πίνει 60-90gr κάνει εμετό και μετά θέλει πάλι το γάλα της 120-150gr. Κάναμε και υπέρηχο στον οποίο βγήκαν όλα καθαρά."

Απάντηση από γιατρό (1.3.2015)

Ερώτηση από Μαρία (16.2.2015)

"Καλημέρα σας. Έχω ένα αγοράκι 4,5 μηνών και 3 μέρες τώρα έχει βγάλει κάτι σπυράκια κάτω από το λαιμό και είναι και κόκκινος. Είναι άγριος όταν τον ακουμπώ. Από χθες το βράδυ κατέβηκαν προς τα κάτω στην κοιλία. Τι είναι αυτό; Έβαζα κρέμα στο λαιμό και κάπως ηρέμησε αλλά ακόμα είναι κόκκινο. Η κοιλιά μας τώρα είναι κόκκινη με πολλά σπιθουράκια. Τι μπορώ να κάνω; Έχει μόνο εκεί και πουθενά αλλού. Ευχαριστώ"

Απάντηση από παιδίατρο (17.2.2015)

Ερώτηση από Ελίσα (14.2.2015)

"Καλησπέρα γιατρέ. Έχω ένα μωράκι 7μηνων, και έχει περίπου 2 μήνες που τις περισσότερες φορές μην πω κάθε βράδυ κλαίει στον ύπνο του, τρομάζει; Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Μέχρι χθες δεν είχα δώσει πολλή σημασία, αλλά χθες ούρλιαζε στον ύπνο του και η αλήθεια είναι πως έχω τρομάξει πολύ. Γιατί γίνετε αυτό και πως να το αντιμετωπίσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνεχίστε την υπέροχη δουλειά που κάνετε."

Απάντηση από παιδίατρο (17.2.2015)

Ερώτηση από Στέβη (13.2.2015)

"Καλησπέρα έχω ένα πρόωρο μωράκι και είναι η δεύτερη φορά που θα πάρει το synagis (η πρώτη ήταν μέσα στη μονάδα) μαζί με το synagis θα κάνει και τα εμβόλια hexyon και rotateg είναι ασφαλές να γίνουν και τα 3 μαζί ποιά είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ"

Απάντηση από παιδίατρο (14.2.2015)

Ερώτηση από mpoumpa2014 (11.2.2015)

"Καλησπέρα κ. Ρενιέρη,

Έχω ένα μωράκι 9 μηνών. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι πολλές φορές κάνει εμετό. Μπορεί κάθε 3-6-7 μέρες. Πολλές φορές φοβάμαι ότι του δίνω πιο πολύ τροφή απ όσο μπορεί να χωρέσει το στομαχάκι του αλλά και πάλι δεν είμαι βέβαιη γι αυτό. Περίπου σε κάθε γεύμα της δίνω 140-150 εως 180ml. Σπάνια έχει φάει 200ml και πάνω. Μπορεί να φταίει κάποια τροφή; Της δίνω πολύ τι φταίει; Σήμερα έφαγε 150 περίπου χορτόσουπα με συκώτι από κότα και μετά από 2 ώρες έκανε εμετό. Να συμπληρώσω ότι θηλάζω αποκλειστικά. Τη μέρα θηλάζει 2 φορές. Έχω αγχωθεί. Από βάρος είναι περίπου 7.900 και γεννήθηκε 2.500. Αυτή η κατάσταση δεν επηρεάζει και το βάρος της; Τύχαινε και νεογέννητη να το κάνει αλλά όλοι μου έλεγαν ότι με την έλευση των στερεών θα σταματήσουν. Ελπίζω να μην κάνω κάτι λάθος... Ευχαριστώ εκ των προτέρων."

Απάντηση από παιδίατρο (12.2.2015)

Ερώτηση από Ελισάβετ (11.2.2015)

"Καλησπέρα γιατρέ. Έχω ένα γιό που στις 21/2 θα γίνει 7 μηνών. Θα ήθελα να ρωτήσω: Έχω το κάθισμα αυτοκίνητου από το πρώτο μου παιδί αλλά δεν είναι από τα καθίσματα που τοποθετούνται ανάποδα, τι πρέπει να κάνω; Το προηγούμενο μήνα ζύγιζε 6.700 και το κάθισμα γράφει από 9 κιλά, από πότε συστήνεται να το βάλω εκεί; Επειδή ακούω διάφορα θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων."

Απάντηση από παιδίατρο (12.2.2015)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.