facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Πηνελόπη (3.9.2015)

“ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΡΟΥΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ; ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ Η ΟΧΙ;”

Απάντηση από παιδίατρο (3.9.2015)

Ερώτηση από Άννα (30.8.2015)

“Γεια σας. 21/08 γέννησα την κορούλα μου 2.750. Οι οδηγίες που μου έδωσαν είναι κάθε 3 ώρες τάισμα ή όποτε ζητήσει το παιδί και ο θηλασμός να γίνεται πότε από το ένα στήθος πότε από το άλλο. Έχω 2 απορίες:

  1. Όταν την ταΐζω για παράδειγμα από τις 7 έως τις 7:20 και στις 8 ζητήσει από μόνη της, το τρίωρο από πότε πιάνει από τις 7 ή από τις 8? Και
  2. Θηλάζω από το δεξί στήθος 20 λεπτά και από το αριστερό 5 λεπτά. Στον επόμενο θηλασμό θα ξεκινήσω με το στήθος που πρέπει ή από αυτό που θήλασα τα 5 λεπτά? Ευχαριστώ ”

Απάντηση από παιδίατρο (31.8.2015)

Ερώτηση από ΑΝΤΩΝΗΣ40 (20.8.2015)

“Γιατρέ καλησπέρα. Έχουμε την κόρη μας 21 μηνών. Εδώ και 5 μήνες περίπου έχει σταματήσει ξαφνικά να πίνει γάλα. Αν πιει με το ζόρι γύρω στα 30ml. Να προσθέσω ότι το γάλα το τρώει σε κρέμα περίπου 250ml καθημερινός το απόγευμα. Γιαούρτι δεν της αρέσει τρώει όμως κίτρινα τυριά. Είναι φυσιολογικό αυτό? Την καλύπτει η κρέμα? Υπάρχει κάποια λύση ώστε να ξαναξεκινήσει το γάλα? Υπόψη έπινε φρέσκο από 13 μηνών. Ευχαριστώ πολύ.”

Απάντηση από παιδίατρο (20.8.2015)

Ερώτηση από Βαλεντίνα (20.8.2015)

“Έχω ένα αγοράκι 3 μηνών και εδώ και καιρό κοιμόνταν 23:00 περίπου με 6-7 το πρωί. Ξαφνικά έχει γίνει ανήσυχος ο ύπνος του και δεν κοιμάται όπως πριν. Τι μπορεί να φταίει; Τον θηλάζω αποκλειστικά. Ευχαριστώ”

Απάντηση από παιδίατρο (20.8.2015)

Ερώτηση από antonis40 (14.8.2015)

“Γεια σας. Η κόρη μας είναι 20 μηνών. Πριν τις διακοπές κοιμόταν στο κρεβάτι μας και την πηγαίναμε στο δωμάτιό της. Στο δωμάτιό της κοιμάται από 5 μηνών. Στις διακοπές κοιμόταν με τη μαμά της στο ίδιο κρεβάτι και τώρα δεν θέλει να κοιμάται στο δωμάτιό της παρά μόνο στο κρεβάτι μας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας μόλις κοιμηθεί, αν κάνω ότι την σηκώνω είτε εγώ είτε η μαμά της, το καταλαβαίνει και βάζει τα κλάματα. Βρείτε μου μια λύση, γιατί πλέον η κατάσταση έχει γίνει κουραστική. Ευχαριστώ πολύ.”

Απάντηση από παιδίατρο (20.8.2015)

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.