facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > Ο παιδίατρος απαντάει
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από ΜΑΡΙΑ(29.06.2018)

“Καλησπέρα σας το μωράκι μου είναι 8 μηνών και δεν θέλει να φάει λαχανικά, φρούτα και κρέας. Κάνει σαν να του έρχεται έμετος. Θηλάζει και το πολύ-πολύ να φάει καμία κρέμα εμπορίου ή γιαουρτάκι. Τι να κάνω; Έχω δοκιμάσει διάφορα λαχανικά και υφές. Τα δοκιμάζει, βλέπει ότι δεν είναι κρέμα ή γιαούρτι, σφραγίζει το στόμα και πάει το κεφάλι περά δώθε για να με αποφύγει.”

Απάντηση από παιδίατρο (29.06.2018)

Ερώτηση από Efi(25.06.2018)

“Το μωρό μου είναι 4,5 μηνών μένουμε εξωτερικό κ έχουμε έρθει διακοπές Ελλάδα. Κάποιες μέρες είναι πολύ ανήσυχο δε κοιμάται πολύ κ τρώει ελάχιστα. Υπάρχουν μέρες που τρώει 950ml κ μέρες που τρώει με το ζόρι 600ml. Επίσης τον ενοχλούν πολύ τα ούλα του. Τι συμβαίνει κ δε τρώει;”

Απάντηση από παιδίατρο (25.06.2018)

Ερώτηση από Αγάπη(22.06.2018)

“Καλησπέρα γιατρέ!
Έχω μια κόρη 17 μηνών εκ γενετής έχει ένα σημάδι στο μέτωπο. Ακανόνιστες επιφανειακές κηλίδες ροζ-κόκκινες, οι οποίες γίνονται εντονότερες όταν κλαίει. Είναι μόνιμο σημάδι; ”

Απάντηση από παιδίατρο (22.06.2018)

Ερώτηση από androzoul(18.06.2018)

“Καλησπέρα σας,
Το μωράκι μου είναι 5 μηνών και το βραδύ αλλά και το μεσημέρι ο ύπνος που κάνει είναι ανήσυχος. Κοιμάται μισή ώρα και ξυπνά χωρίς να διαμαρτύρεται και κοιτάζει δεξιά και αριστερά....ή γυρίζει ανάσκελα και κοιτά. Μετά από λίγη ώρα τον παίρνει πάλι μόνο του ο ύπνος...κάνει διακεκομμένο ύπνο δλδ και τη νύχτα. Είναι φυσιολογικό? Νιώθω ότι δεν ξεκουράζεται έτσι και δεν ξυπνά το πρωί και μετά πάλι νυστάζει ή έχει γκρίνια...”

Απάντηση από παιδίατρο (19.06.2018)

Ερώτηση από Olgaki(04.06.2018)

“Καλησπέρα,
έχω ένα αγοράκι 11 μηνών και τους τελευταίους 4 μήνες εχεί πάρει μόνο 400γρ. Ως και τον 6ο μήνα θήλαζε αποκλειστικά και το βάρος του ήταν πολύ καλό. Μόλις έκλεισε τον 6ο λοιπόν, ξεκινήσαμε στερεές και μέχρι να φτάσει να τρώει επαρκή ποσότητα σε όλα τα γεύματα, συνέχισα να τον θηλάζω. Πλέον τρέφεται πλήρως με στέρεες τροφές και πίνει ξένο γάλα πρωί και βράδυ. Το ξένο γάλα το ξεκινήσαμε τις τελευταίες 10 μέρες λόγω νέας εγκυμοσύνης. Κάναμε εξετάσεις αίματος και ούρων ( και καλλιέργεια ούρων) και ήταν καλές. Γενικά είναι πολύ ζωηρός και κινητικός. Μας είπε η παιδίατρος εφόσον έχει περάσει το τρίμηνο που δεν βάζει ικανοποιητικό βάρος. Θα πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο να του κάνουνε κάποιες άλλες εξετάσεις και ίσως χρειαστεί να τον κρατήσουν μέσα. Έχω αγχωθεί τρομερά, τι μπορεί να συμβαίνει ώστε να μην παίρνει ικανοποιητικό βάρος εφόσον τρώει πολύ καλή ποσότητα στερεών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!”

Απάντηση από παιδίατρο (04.06.2018)

Ερώτηση από Tania(29.05.2018)

“Καλησπέρα γιατρέ,
Έχω 3 κοριτσάκια 8,5, 6,5 και 5 χρονών. Μετά τις εξετάσεις που κάνουμε κάθε χρόνο (γενικές, χοληστερίνη, ζάκχαρο κ.λ.π.) και στις 3 η αλκαλική φωσφατάση ήταν αυξημένη από 585 έως 636. Επίσης στις εξετάσεις της μεσαίας μου κόρης η CPK ήταν αυξημένη (177). Σημαίνουν κάτι αυτές οι εξετάσεις ή θα πρέπει να γίνουν κάποιες ακόμα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. ”

Απάντηση από παιδίατρο (29.05.2018)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.