facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > Ο παιδίατρος απαντάει
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Κωνσταντίνα (15.01.2018)

“Το κοριτσάκι μου είναι τώρα 11 μηνών και 10 ημερών έως τώρα έπινε μητρικό γάλα το οποίο το έβγαζα με το θηλαστρο. Τώρα έχω αρχίσει να κόβω το γάλα διότι δεν επαρκούσε κιόλας. Το θέμα είναι πως έχω δοκιμάσει σκόνη ( διάφορες μάρκες) και δεν το θέλει, μόλις δοκιμάζει, σφραγίζει το στόμα και τίποτα. Οπότε λέω μήπως να την ξεκινήσω φρέσκο αγελαδινό γάλα μικρής φάρμας που βρήκα. Ποια είναι η συμβουλή σάς! Ευχαριστώ”

Απάντηση από παιδίατρο (16.01.2018)

Ερώτηση από Ελένη (12.01.2018)

“Καλησπέρα,
έχω ένα αγοράκι 3 ετών, η παιδίατρος όταν ήταν 20 μηνών το άνοιξε μια φορά. Μετά άρχισε την αλοιφή κάθε βράδυ. Αλλά ακόμα τίποτα. Δεν πάει πίσω. Σήμερα όταν το είδε το μόνο που είπε ήταν ότι την πατήσαμε. Όταν τη ρώτησα τι συμβαίνει είπε ότι το πετσάκι έχει κολλήσει πάνω στην ουρήθρα με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο να το τραβήξει. Τι πρέπει να κάνω? ”

Απάντηση από παιδίατρο (13.01.2018)

Ερώτηση από Ναταλία (07.01.2018)

“Γεια σας !!!
Έχω μια κορούλα 3μηνών, γεννήθηκε 36 εβδομάδων 2740 κιλά. Δεν θηλάζω, της δίνω γάλα σε σκόνη...αρχίζει να μου κόβει το βραδινό γεύμα. Το θέμα μου είναι ότι μέσα στην ημέρα δεν προλαβαίνει να πίνει 5 γεύματα των 120 ml και δεν έχει ανεβάσει ακόμα τα ml. Δλδ αραίωσε τα γεύματα χωρίς να ανεβάσει τα ml. Τι να κάνω; Το πρώτο γεύμα ξεκάνει 9:30 το πρωί πιο νωρίς αν ξυπνήσει δεν το πίνει το δοκίμασα το τελευταίο που δεν πίνει διότι νυστάζει είναι γύρω στις 8:30 αλλά νυστάζει και γκρινιάζει και την βάζω για ύπνο ..τι να κάνω;”

Απάντηση από παιδίατρο (08.01.2018)

Ερώτηση από Αικατερίνη (24.10.2017)

“Καλησπέρα σας γιατρέ μου,
η μπεμπούλα μου 4 μιση μηνών παρουσίασε σπασμούς 6 μέρες μετέ το hexyon τώρα είμαστε 6 μηνών και πρέπει να γίνει το prevenar. Συνεχιίζουμε κανονικά το πρόγραμμα εμβολιασμών; Επίσης όταν θα έρθει η ώρα να κάνει το εμβόλιο MMR υπάρχουν και ξεχωριστά αυτά τα εμβόλια; Τι μου προτείνεται? Ευχαριατω πολυ!”

Απάντηση από παιδίατρο (25.10.2017)

Ερώτηση από Ιωάννα (22.10.2017)

“Καλησπέρα σας,
ο γιος μας είναι 11 μηνών. Μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν εργαζόμουν, ως αποτέλεσμα περούσα όλη μου την ημέρα μαζί του (τα βράδια επίσης κοιμόμασταν μαζί). Παίζουμε, τον ταίζω, πάμε βόλτες, το κάνω μπάνιο, αγκαλιές, φιλιά, τον αγαπώ πολύ! Όταν όμως βλέπει την πεθερά μου, η οποία μένει στον κάτω όροφο και τη βλέπει κάποιες ώρες κάθε μέρα, τρελαίνεται! Τι κάνω λάθος; Επιπλέον, ξεκίνησα να εργάζομαι μακριά από το σπίτι και θα λείπω κάποιες μέρες από το σπίτι. Υπάρχει περίπτωση να χειροτερέψει η κατάσταση;”

Απάντηση από παιδίατρο (25.10.2017)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.