facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > Ο παιδίατρος απαντάει
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Kostasdamianos (28.7.2019)

“Μετά από μια μέρα στη θάλασσα ,ο μικρός 8 χρόνων, έχει πρήξιμο κ κοκκινίλα στην άκρη του δέρματος στο πουλάκι, τι συνίσταται;”

Απάντηση από παιδίατρο (29.7.2019)

Ερώτηση από Γιαννα (28.7.2019)

“Έχω ένα μπέμπη 3.5 εβδομάδων όπου οι κενώσεις είναι 2 την μέρα αλλά είναι πολύ μικρές και πηχτές (όσο το μισό δάχτυλο) κ φαίνεται να προσπαθεί να κάνει κενώσεις με αποτέλεσμα να πονάει. Γάλα παίρνει δικό μου το θηλάζω καθώς και φόρμουλα.”

Απάντηση από παιδίατρο (29.7.2019)

Ερώτηση από Katia (4.7.2019)

“Έχω μια μπέμπα 3 μηνών και 10 ημερών και δεν τρωει πολύ, γεννήθηκε 2700 και τώρα είναι 4700. Τρώει κατσικίσιο γάλα περιπου 100 ml με 120 ml κάθε 4 ώρες, μερικές φορές 170, αλλά πολύ σπάνια. Έχουμε αλλάξει ήδη ένα γάλα και τώρα μάλλον θα ξανά αλλάξουμε. Εσείς τι έχετε να μου προτείνετε;”

Απάντηση από παιδίατρο (4.7.2019)

Ερώτηση από Βαλεντινα (28.6.2019)

“Θα ήθελα την γνώμη σας. Ο γιός μου γεννήθηκε ακριβώς 36 εβδομάδων, μπήκε για λίγο θερμοκοιτίδα αλλά όλα καλά. Τώρα είναι 6 μηνών, τι είναι φυσιολογικό να κάνει σε αυτήν την ηλικία; Να τον λέω 6 μηνών ή 5 λόγο της προωρότητας; Αυτό που με προβλημάτιζει είναι ότι δεν κάνει το βάβισμα, βγάζει κραυγούλες ααα ααα, εεε, σε διαφορετικές εντάσεις και ύφος, αλλά δεν λέει (νταντά, μπαμπαμπα, κ.α. ) είναι ανησυχήτικο αυτό; Επίσης ενώ γυρίζει πολύ εύκολα μπρούμιτα, δεν μπορεί να ξαναγυρίσει ανάσκελα, τέλος ενώ πιάνει τα παιχνίδια του τα βάζει στο στόμα και τα επεξεργάζετε δεν "αρπάζει" αντικείμενα, πχ. Μιας φίλης 6,5 μηνών ενώ τον είχε αγκαλιά σπίτι μου προσπαθούσε να αρπάξει ότι έβλεπε πάνω στο τραπέζι. Εμένα δεν το κάνει αυτό, είναι κάτι από αυτά ανησυχητικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.”

Απάντηση από παιδίατρο (28.6.2019)

Ερώτηση από Aspa (26.6.2019)

“Το μωρό μου είναι 46 ημερών, εδώ και τρεις μέρες βγάζει τη γλώσσα της έξω και γλύφετε σαν ένα σκυλάκι που πίνει νερό ενώ ήδη έχει θηλάσει και δεν πεινάει, το κάνει συνέχεια με τη γλώσσα ενώ η γλώσσα έχει κανονικό χρώμα, ροζ. Να σημειώσω επίσης ότι ταυτόχρονα που βγάζει τη γλώσσα έξω έχει και σάλια, μπουρμπουλήθρες, είναι ανησυχητικό όλο αυτό; Δεν έχω πάει παιδίατρο ακόμα. Μπορείτε να με ενημερώσετε διότι έχω ανησυχήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.”

Απάντηση από παιδίατρο (28.6.2019)

Ερώτηση από Γωγω (27.6.2019)

“Γειά σας, έχω μια μικρούλα 4 μηνών, από της 20/5 η μικρή μου κάνει διάρροια, ο παιδίατρος μου είπε να κάνω αποχή, κάναμε εξετάσεις Μάγιερ και βγήκε αρνητική ( κάποιες βδομάδες μετά την εξέταση είδα στα κακά της μικρής μου αιματάκι βλένες) κάναμε γενική κοπράνων αρνητική και ούρων το ίδιο. Η μικρή δεν πήρε το σωστό βάρος 19/6 που πήγαμε για το εμβόλιο μας και την εξέταση ήταν 5200 , την παρατηρώ και ενώ είναι όλη μέρα στο στήθος, δεν τρώει είναι είτε για παρηγοριά είτε είτε. Σήμερα 27/6 έχω παρατηρήσει πως η μικρή μου εδώ και λίγες μέρες ενώ θέλει να φάει και φαίνεται όταν την βάζω στο στήθος μου κλαίει και δεν θέλει, αν την αφήσω τα ίδια και τα ίδια , οπότε αναγκαστικά την αφήνω λιγάκι να πεινάσει, δεν μου αρέσει αυτό που κάνω αλλά το μωρό δεν τρώει και είμαι νέα μαμά και έχω αγχωθει με την κατάσταση αυτή ( Τα κακά της από νεράκι τώρα είναι λιγάκι πιο πηχτά ). Θέλω μια βοήθεια μια συμβουλή.”

Απάντηση από παιδίατρο (28.6.2019)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.