facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Vicky (27.7.2019)

“Καλημέρα σας μένουμε μόνιμα στο εξωτερικό και ο μικρός και εγώ ήρθαμε πριν δύο μέρες Αθήνα για διακοπές από προχτές αρνείται να φάει στερεά τροφή ή τρώει το πολύ τρεις κουταλιές και μετά δεν ξανανοίγει το στόμα. δέχεται μόνο γάλα το οποίο το δέχεται με ευκολία. φοβάμαι ότι δεν παίρνει ότι χρειάζεται από την στερεά τροφή έχω δοκιμάσει μόλις αρνείται να επιμείνει λίγο και μετά να το παίρνω και μετά από ένα τρίωρο να ξαναδοκιμάσω με μεγάλη αποτυχία εκεί του δίνω και γάλα γιατί φοβάμαι να τον αφήσω νηστικό τόσες ώρες. τι να κάνω το είχε ξανακάνει πριν μισό μήνα για τέσσερις μέρες πάλι. είναι έντεκα μισή μηνών πολύ δραστήριος όλη μέρα και λίγο πιο κάτω από τον μέσο όρο στο βάρος του. δεν έχει καθόλου δόντια και τα ούλα του είναι πρησμένα αλλά είναι πρησμένα συνέχεια είναι τα δόντια είναι η ζέστη είναι η αλλαγή περιβάλλοντος τι φταίει και πως το διορθώνω;”

Απάντηση από παιδίατρο (29.7.2019)

Ερώτηση από Kostasdamianos (28.7.2019)

“Μετά από μια μέρα στη θάλασσα ,ο μικρός 8 χρόνων, έχει πρήξιμο κ κοκκινίλα στην άκρη του δέρματος στο πουλάκι, τι συνίσταται;”

Απάντηση από παιδίατρο (29.7.2019)

Ερώτηση από Γιαννα (28.7.2019)

“Έχω ένα μπέμπη 3.5 εβδομάδων όπου οι κενώσεις είναι 2 την μέρα αλλά είναι πολύ μικρές και πηχτές (όσο το μισό δάχτυλο) κ φαίνεται να προσπαθεί να κάνει κενώσεις με αποτέλεσμα να πονάει. Γάλα παίρνει δικό μου το θηλάζω καθώς και φόρμουλα.”

Απάντηση από παιδίατρο (29.7.2019)

Ερώτηση από Katia (4.7.2019)

“Έχω μια μπέμπα 3 μηνών και 10 ημερών και δεν τρωει πολύ, γεννήθηκε 2700 και τώρα είναι 4700. Τρώει κατσικίσιο γάλα περιπου 100 ml με 120 ml κάθε 4 ώρες, μερικές φορές 170, αλλά πολύ σπάνια. Έχουμε αλλάξει ήδη ένα γάλα και τώρα μάλλον θα ξανά αλλάξουμε. Εσείς τι έχετε να μου προτείνετε;”

Απάντηση από παιδίατρο (4.7.2019)

Ερώτηση από Βαλεντινα (28.6.2019)

“Θα ήθελα την γνώμη σας. Ο γιός μου γεννήθηκε ακριβώς 36 εβδομάδων, μπήκε για λίγο θερμοκοιτίδα αλλά όλα καλά. Τώρα είναι 6 μηνών, τι είναι φυσιολογικό να κάνει σε αυτήν την ηλικία; Να τον λέω 6 μηνών ή 5 λόγο της προωρότητας; Αυτό που με προβλημάτιζει είναι ότι δεν κάνει το βάβισμα, βγάζει κραυγούλες ααα ααα, εεε, σε διαφορετικές εντάσεις και ύφος, αλλά δεν λέει (νταντά, μπαμπαμπα, κ.α. ) είναι ανησυχήτικο αυτό; Επίσης ενώ γυρίζει πολύ εύκολα μπρούμιτα, δεν μπορεί να ξαναγυρίσει ανάσκελα, τέλος ενώ πιάνει τα παιχνίδια του τα βάζει στο στόμα και τα επεξεργάζετε δεν "αρπάζει" αντικείμενα, πχ. Μιας φίλης 6,5 μηνών ενώ τον είχε αγκαλιά σπίτι μου προσπαθούσε να αρπάξει ότι έβλεπε πάνω στο τραπέζι. Εμένα δεν το κάνει αυτό, είναι κάτι από αυτά ανησυχητικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.”

Απάντηση από παιδίατρο (28.6.2019)

Ερώτηση από Aspa (26.6.2019)

“Το μωρό μου είναι 46 ημερών, εδώ και τρεις μέρες βγάζει τη γλώσσα της έξω και γλύφετε σαν ένα σκυλάκι που πίνει νερό ενώ ήδη έχει θηλάσει και δεν πεινάει, το κάνει συνέχεια με τη γλώσσα ενώ η γλώσσα έχει κανονικό χρώμα, ροζ. Να σημειώσω επίσης ότι ταυτόχρονα που βγάζει τη γλώσσα έξω έχει και σάλια, μπουρμπουλήθρες, είναι ανησυχητικό όλο αυτό; Δεν έχω πάει παιδίατρο ακόμα. Μπορείτε να με ενημερώσετε διότι έχω ανησυχήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.”

Απάντηση από παιδίατρο (28.6.2019)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.