facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Roula (30.11.2016)

“Πριν λίγες μέρες ανακαλύψαμε πως το παιδί έχει Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση (ΓΟΠ). Μέτρια και άνω του μετρίου. Μας συνεστήθη epadoren 0.8ml 3φορες την ημέρα μισή ώρα πριν το φαγητό. Σήμερα ξεχάστηκα τελείως και τις έδωσα στις 9 παρά το πρωί και μετά στις 13:00 το μεσημέρι. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;”

Απάντηση από παιδίατρο (30.11.2016)

Ερώτηση από Georgia (28.11.2016)

“Καλησπέρα σας, έχω μια κορούλα 14 μηνών, 9.100kg, 80cm και έχει μόνο 2 κάτω μπροστά δόντια, εδώ και καιρό είναι πρησμένα τα πάνω ούλα αλλά δεν εμφανίζονται δόντια να ανησυχώ; Επίσης τα κιλά είναι εντάξει;"

Απάντηση από παιδίατρο (29.11.2016)

Ερώτηση από ΜΑΚΕΝΤΟΝΚΑ (17.11.2016)

“Ποιο από τα 2 γάλατα είναι καλύτερο και σε τι διαφέρει το ένα από το άλλο. Της δίνω το almiron 1 αλλά κάποιες φορές βγάζει γουλιές και τώρα τελευταία έχει πονάκια δεν μπορεί να κάνει κακά της. Tης το δίνω μόνο όταν δεν έχω γάλα και όταν λείπω από το σπίτι για δουλειές. Δηλαδή 5 φορές την εβδομάδα από μια φορά την ημέρα. Τι διαφορά υπάρχει σε μεταξύ almiron 1 και frisolac 1;»

Απάντηση από παιδίατρο (23.11.2016)

Ερώτηση από Βασιλική (22.11.2016)

“Καλησπέρα σας. Έχω ένα κοριτσάκι 16 μηνών και εδώ και μια εβδομάδα έχει διάρροια, και σήμερα και εμετό. Έχω ρωτήσει δυο παιδιάτρους και είχαν αντίθετη άποψη. Ο ένας μου είπε να δίνω κανονικά το γάλα, απλώς λίγο αραιωμένο, ενώ ο άλλος να δώσω χωρίς λακτόζη. Στο μονό που συμφωνήσαν ήταν η "στεγνή" και αυστηρή διατροφή. Τι μου προτείνετε εσείς; Ευχαριστώ!»

Απάντηση από παιδίατρο (23.11.2016)

Ερώτηση από Παναγιώτα (13.11.2016)

“Καλησπέρα! Έχω ένα αγοράκι 2 ετών. Τον τελευταίο καιρό ξύνεται νευρικά σχεδόν σε όλο του το κεφαλάκι... Δεν έχει ψείρες. Το καλοκαίρι του έκανα μπάνιο 3 φορές τη μέρα κάθε μέρα για να δροσιστεί. Το κακό είναι ότι χρησιμοποιούσα σαμπουάν και τις 3 φορές. Κατάλαβα ότι ήταν λάθος αλλά το κατάλαβα αργά ... Τι πρέπει να κάνω τώρα;“

Απάντηση από παιδίατρο (14.11.2016)

Ερώτηση από Ξένια (31.10.2016)

“Γιατρέ καλησπέρα. Έχω ένα αγοράκι 2 ετών και κάναμε εξετάσεις αίματος και βγήκε αυξημένη η CPK 437. Όλες οι άλλες εξετάσεις είναι μια χαρά. Σημαίνει κάτι αυτό που πρέπει να δω, γενικά είναι ένα χαρούμενο παιδάκι που τρέχει όλη μέρα. Σας ευχαριστώ πολύ.“

Απάντηση από παιδίατρο (31.10.2016)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.