facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > Ο παιδίατρος απαντάει
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Ευαγγελία (13.12.2016)

“Καλησπέρα σας. Έχω μια κόρη 2 ετών και 2 μηνών πηγαίνει σε παιδικό σταθμο. Στο σχολείο μας είπαν για κρούσμα κοξάκι. Η απορία μου είναι εδώ και 3-4 ημέρες έχει πολλά σάλια και στάζουν. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Έχει σχέση με τον ιό ή είναι κάτι άλλο; Γκρίνια έχει και το βραδύ κοιμάται σχετικά καλά. Είχε ένα σπυράκι στο πρόσωπο τώρα έχει άλλα 2 μήπως είναι κοξάκι και τι να κάνω να την πάω στο γιατρό; Ευχαριστώ.”

Απάντηση από παιδίατρο (14.12.2016)

Ερώτηση από Ελένη (13.12.2016)

“Γεια σας, το παιδί μου θα γίνει ενός έτους στις 22/12. Το γέλιο της δεν είναι σαν όλα τα μωρά, δηλαδή το χάχανο. Σφίγγεται για να γελάσει, όπου καταλήγει σε λόξιγκα και είναι διακεκομμένο. Είναι ανησυχητικό ή απλά το κάθε βρέφος έχει το δικό του χαρακτηριστικό γέλιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.”

Απάντηση από παιδίατρο (14.12.2016)

Tags:

Ερώτηση από Άρη (10.12.2016)

“Αγαπητέ κύριε Ρενιέρη, ο γιος μου γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό στις 18/9/2016 με 33.5 cm περίμετρο κεφαλής. Είμαστε στους 2.5 μήνες και έχει φτάσει στα 37cm. Αποτελεί ένδειξη μικροκεφαλίας; Ευχαριστώ.”

Απάντηση από παιδίατρο (14.12.2016)

Ερώτηση από Roula (30.11.2016)

“Πριν λίγες μέρες ανακαλύψαμε πως το παιδί έχει Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση (ΓΟΠ). Μέτρια και άνω του μετρίου. Μας συνεστήθη epadoren 0.8ml 3φορες την ημέρα μισή ώρα πριν το φαγητό. Σήμερα ξεχάστηκα τελείως και τις έδωσα στις 9 παρά το πρωί και μετά στις 13:00 το μεσημέρι. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;”

Απάντηση από παιδίατρο (30.11.2016)

Ερώτηση από Georgia (28.11.2016)

“Καλησπέρα σας, έχω μια κορούλα 14 μηνών, 9.100kg, 80cm και έχει μόνο 2 κάτω μπροστά δόντια, εδώ και καιρό είναι πρησμένα τα πάνω ούλα αλλά δεν εμφανίζονται δόντια να ανησυχώ; Επίσης τα κιλά είναι εντάξει;"

Απάντηση από παιδίατρο (29.11.2016)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.