facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > Ο παιδίατρος απαντάει
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Σπυριδούλα (8.2.2017)

“Καλησπέρα γιατρέ το μωρό είναι 2 μηνών και πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο. Έχουμε επιλογή ανάμεσα στο infarix- hexa και το hexyon. Ποιο από τα δυο είναι καλύτερο και ασφαλέστερο για το παιδί; Ευχαριστώ.”

Απάντηση από παιδίατρο (8.2.2017)

 Ερώτηση από Θάλεια (6.2.2017)

“Καλησπέρα! Έχω ένα κοριτσάκι 6 μηνών και σε λίγες μέρες θα πάμε σε σπίτι συγγενικού προσώπου για έξι μέρες, όπου υπάρχει ένας σκύλος και ένα κουνέλι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω κάτι ή όχι. Το τρίχωμα τους θεωρείται επικίνδυνο; Να προσθέσω ότι και τα δυο είναι εμβολιασμένα. Σας ευχαριστώ πολύ!”  

Απάντηση από παιδίατρο (6.2.2017)

Ερώτηση από Μαίρη (2.2.2017)

“Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω από πότε δίνουμε φρέσκο γάλα στα παιδιά; Μετά τον πρώτο χρόνο; Μπορούμε να τους δίνουμε το Δέλτα ή το Φάγε ή πρέπει αυτά που λήγουν σε 2-3 μέρες; Ευχαριστώ.” 

Απάντηση από παιδίατρο (2.2.2017)

Ερώτηση από Γιώτα (3.2.2017)

“Γεια σας η κόρη μου είναι 8 ετών και ανακάλυψα ότι λέει ψέματα, και ιδιαιτέρα για τον πατέρα της, με τον οποίο έχω χωρίσει. Έχουμε και ένα αγοράκι 4 ετών, κάποιες φορές που πηγαίνουν στον μπαμπά του αυτή γυρίζει θυμωμένη, λέγοντας ότι την μάλωσε ο μπαμπάς γιατί τσακώθηκε με τον αδελφό της ή ότι έκαναν φασαρίες με αποτέλεσμα να τα βάλει τιμωρία. Θέλω να μάθω εάν είναι φυσιολογικό να λένε ψέματα τα παιδία και να υπερβάλουν ή γιατί έχει κάτι με τον μπαμπά της οπότε θέλει να τον κατηγορεί και να γυρίσει να βρει παρηγοριά σε εμένα;”

Απάντηση από παιδίατρο (3.2.2017)

Ερώτηση από Παγώνα (29.1.2017)

“Γεια σας γιατρέ. Σταμάτησα το θηλασμό το προηγούμενο Σαββάτο... Το στήθος μου το αριστερό σήμερα πονάει πολύ. 
Υπάρχει περίπτωση να έχει μένει γάλα μέσα και να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα; 
Ευχαριστώ πολύ.”

Απάντηση από παιδίατρο (29.1.2017)

Ερώτηση από Μπέτυ (26.1.2017)

“Καλημέρα. Η μικρή μου είναι σχεδόν 2,5 ετών. Έχουμε κρεατάκια, το επιβεβαιώσαμε με ενδοσκόπηση στον ΩΡΛ και περιμένουμε μπουκωμένοι 9/12 μήνες να κάνουμε την επέμβαση. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις ξεκινήσουν λίγο οι μυξούλες είναι θέμα 1-2 ημερών να μας το γυρίσει σε ωτίτιδα. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι τι μπορώ να κάνω για να το προλαμβάνω πριν καν φτάσουμε στις πράσινες μυξούλες. Ο παιδίατρος λέει πλύσεις με φυσιολογικό ορό ενώ ο παιδο-ωρυλάς λέει όχι με τίποτα. Ναι αλλά η μικρή έφτασε και σε σημεία να παίρνει αντιβίωση για τις ωτίτιδες κάθε 15 μέρες.”

Απάντηση από παιδίατρο (28.1.2017)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.