facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Χαρά (18.06.2020)

Γειά σας,

Το μωρό μου τώρα είναι 8 μηνών και εδώ περίπου και ένα μήνα κουνιέται μπρός-πίσω. Το κάνει πάντα όταν ακούει μουσική αλλά και προς το τέλος του φαγητού στο καρεκλάκι όταν κάθεται στα πόδια μου η στη βόλτα που κάθεται και ακουμπάει πάνω μου. Κατά τα άλλα όλα είναι φυσιολογικά, ανταποδίδει χαμόγελο, μιμείται ήχους, επαφή με τα μάτια κλπ. Η παιδίατρος μας είπε είναι κινήσεις ανίας και να ασχολούμαι περισσότερο μαζί του αλλά πιστέψτε όλη μέρα ασχολούμαι μαζί του με κάποιες εξαιρέσεις να μαγειρέψω ή να καθαρίσω όπου κάθεται στο πάρκο αλλά και πάλι τού μιλάω. Να σημειώσω ότι η βόλτα δεν είναι καθημερινή. Τι συμβαίνει κατά τη γνώμη σας ανησυχώ πολύ. Συγνωμη για το μεγάλο κείμενο, ευχαριστώ!

Απάντηση από παιδίατρο (18.06.2020)

Ερώτηση από Marsel (11.06.2020)

Καλησπέρα γιατρέ,

το μωρό μας είναι 8 μηνών και έχει διαγνωσθεί με αλλεργία στην αγελαδινή πρωτεΐνη και πίνει υποαλλεργικό γάλα χωρίς λακτόζη. Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε πότε μπορούμε να του δώσουμε αυγό και με ποια διαδικασία, καθώς και πότε μπορούμε να εισάγουμε όσπρια στην διατροφή του;

Απάντηση από παιδίατρο (12.06.2020)

Ερώτηση από Ευτυχία (11.06.2020)

Καλημέρα Γιατρέ,

θα ήθελα να ρωτήσω πότε εισάγουμε όσπρια και πως δίνω το αυγό στο μωρό, σφιχτό ή μελάτο, ολόκληρο τον κρόκο ή σταδιακά; Μπορώ να το βάλω μέσα στο μεσημεριανό του; Το μωρό κλείνει τον 8 μήνα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση από παιδίατρο (12.06.2020)

Ερώτηση από Agners (27.05.2020)

Καλημέρα σας!

Έχω σταματήσει το θηλασμό εδώ και δυο μήνες. Αρχικά μείωσα το χρόνο και σταδιακά τις ημέρες ώσπου έφτασα να βγάζω 10-20 σταγόνες την τελευταία φορά.
Περίπου μια βδομάδα τώρα, με ενοχλεί το δεξί μου στήθος . Δεν είναι πόνος είναι ενόχληση. Σαν να με γαργαλάει,σα να έχω μια γρατσουνιά.
Κάτω από το στήθος αισθάνομαι πως έχει πρηστεί κάτι (εκεί είναι που έχω και την ενόχληση),ενώ στο αριστερό δε συμβαίνει αυτό. Το στήθος μου είναι μαλακό,εάν το πιέσω όμως μέσα του υπάρχει ένας όγκος που πιστεύω πως είναι γάλα,καθώς το ίδιο υπήρχε και όταν θήλαζα. Με το θήλαστρο προσπάθησα αφού ζέστανα την περιοχή,με αποτέλεσμα να βγει μια σταγόνα στα 10 λεπτά. Την επόμενη τίποτα. Συνεχίζει η ενόχληση κάτω από το στήθος αφού συνεχίζω να αισθάνομαι πως κατά μήκος υπάρχει κάτι διογκωμένο.
Ποια είναι η άποψης σας;
Ευχαριστώ!

Απάντηση από παιδίατρο (27.05.2020)

Ερώτηση από ioanna (24.05.2020)

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που πρόσεξα σήμερα στο παιδάκι μου που είναι 31 μηνών, οι θήλες του έχουν γίνει κόκκινες αλλά δεν νιώθει κάποιο πόνο ή ενόχληση ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε.

Απάντηση από παιδίατρο (25.05.2020)

Ερώτηση από Jik  (9.05.2020)

Καλησπέρα, η κόρη μου είναι 18 μηνών και είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό παιδί. Της αρέσει να βρίσκεται με άλλα παιδάκια και πολλές φορές τα αγκαλιάζει. Τελευταία έχω παρατηρήσει ότι τρέχει να αγκαλιάσει και αγνώστους ενήλικες. Γιατι συμβαίνει αυτό; Πως πρέπει να αντιδρώ εγώ σας ευχαριστώ πολύ

Απάντηση από παιδίατρο (15.05.2020)

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.