facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > Ο παιδίατρος απαντάει
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Όνομα χρήστη(*)
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας

Email(*)
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Θέμα(*)
Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Μήνυμα(*)
Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

(*)
Λάθος εισαγωγή κωδικού

Όροι χρήσης:
Το email που υποβάλλει ο χρήστης στην ενότητα «Ο παιδίατρος απαντάει» παραμένει εμπιστευτικό. Δε διατίθεται σε τρίτους και δεν κοινοποιείται. Ο χρήστης είναι ελεύθερος να δηλώσει το όνομα χρήστη που επιθυμεί, επιλέγοντας αν θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, δηλώνοντας ένα ψευδώνυμο, στο οποίο δύναται να απευθύνεται η απάντηση του παιδιάτρου. Με την υποβολή της ερώτησης, στέλνεται επιβεβαιωτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση email που δήλωσε ο χρήστης, ενημερώνοντάς τον ότι έχει υποβληθεί το ερώτημά του και ότι εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών θα δημοσιευθεί η ερώτηση με την απάντηση του παιδιάτρου, Παναγιώτη Ρενιέρη. Εφόσον δημοσιευθεί, το περιεχόμενο της ανάρτησης (όχι το email του χρήστη) είναι διαθέσιμο στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των επτά (7) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη.

Ερώτηση από Μαρία (24.01.2018)

“Καλησπέρα γιατρέ,
έχω ένα αγοράκι 3.5 χρόνων που από τις 22 Δεκεμβρίου ταλαιπωρείται με το αυτί του. Είχε ωτίτιδα και στα δύο αυτιά που τού γύρισε σε πνευμονία. Μας έδωσαν αντιβίωση auhmentin για 10 μέρες. Μετά από δύο μέρες που σταμάτησε, έκανε πάλι ψηλό πυρετό με ωτίτιδα, πάλι και στα δύο αυτιά. Πήρε πάλι αντιβίωση zinadol όμως το υγρό έχει παραμείνει και στα δύο αυτιά, ειδικά στο δεξί που είναι χειρότερο. Μπορείτε σας παρακαλώ μου πείτε τη γνώμη σας κ να μου πείτε κανέναν καλό ΩΡΛ; Γιατί πήγα σε έναν κ μου είπε κάθε βράδυ αντιβίωση για προφύλαξη (μεσα Οκτωβρίου είχε πάλι στο δεξί αυτί ωτίτιδα). Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. ”

Απάντηση από παιδίατρο (25.01.2018)

Ερώτηση από Κωνσταντίνα (15.01.2018)

“Το κοριτσάκι μου είναι τώρα 11 μηνών και 10 ημερών έως τώρα έπινε μητρικό γάλα το οποίο το έβγαζα με το θηλαστρο. Τώρα έχω αρχίσει να κόβω το γάλα διότι δεν επαρκούσε κιόλας. Το θέμα είναι πως έχω δοκιμάσει σκόνη ( διάφορες μάρκες) και δεν το θέλει, μόλις δοκιμάζει, σφραγίζει το στόμα και τίποτα. Οπότε λέω μήπως να την ξεκινήσω φρέσκο αγελαδινό γάλα μικρής φάρμας που βρήκα. Ποια είναι η συμβουλή σάς! Ευχαριστώ”

Απάντηση από παιδίατρο (16.01.2018)

Ερώτηση από Ελένη (12.01.2018)

“Καλησπέρα,
έχω ένα αγοράκι 3 ετών, η παιδίατρος όταν ήταν 20 μηνών το άνοιξε μια φορά. Μετά άρχισε την αλοιφή κάθε βράδυ. Αλλά ακόμα τίποτα. Δεν πάει πίσω. Σήμερα όταν το είδε το μόνο που είπε ήταν ότι την πατήσαμε. Όταν τη ρώτησα τι συμβαίνει είπε ότι το πετσάκι έχει κολλήσει πάνω στην ουρήθρα με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο να το τραβήξει. Τι πρέπει να κάνω? ”

Απάντηση από παιδίατρο (13.01.2018)

Ερώτηση από Ναταλία (07.01.2018)

“Γεια σας !!!
Έχω μια κορούλα 3μηνών, γεννήθηκε 36 εβδομάδων 2740 κιλά. Δεν θηλάζω, της δίνω γάλα σε σκόνη...αρχίζει να μου κόβει το βραδινό γεύμα. Το θέμα μου είναι ότι μέσα στην ημέρα δεν προλαβαίνει να πίνει 5 γεύματα των 120 ml και δεν έχει ανεβάσει ακόμα τα ml. Δλδ αραίωσε τα γεύματα χωρίς να ανεβάσει τα ml. Τι να κάνω; Το πρώτο γεύμα ξεκάνει 9:30 το πρωί πιο νωρίς αν ξυπνήσει δεν το πίνει το δοκίμασα το τελευταίο που δεν πίνει διότι νυστάζει είναι γύρω στις 8:30 αλλά νυστάζει και γκρινιάζει και την βάζω για ύπνο ..τι να κάνω;”

Απάντηση από παιδίατρο (08.01.2018)

Ερώτηση από Αικατερίνη (24.10.2017)

“Καλησπέρα σας γιατρέ μου,
η μπεμπούλα μου 4 μιση μηνών παρουσίασε σπασμούς 6 μέρες μετέ το hexyon τώρα είμαστε 6 μηνών και πρέπει να γίνει το prevenar. Συνεχιίζουμε κανονικά το πρόγραμμα εμβολιασμών; Επίσης όταν θα έρθει η ώρα να κάνει το εμβόλιο MMR υπάρχουν και ξεχωριστά αυτά τα εμβόλια; Τι μου προτείνεται? Ευχαριατω πολυ!”

Απάντηση από παιδίατρο (25.10.2017)

Σελίδα 1 από 70

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα babyzone.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies. Τα cookies μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε καλύτερες και εξατομικευμένες λειτουργικότητες.