facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > Ο παιδίατρος απαντάει
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Όνομα χρήστη(*)
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας

Email(*)
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Θέμα(*)
Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Μήνυμα(*)
Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

(*)
Λάθος εισαγωγή κωδικού

Όροι χρήσης:
Το email που υποβάλλει ο χρήστης στην ενότητα «Ο παιδίατρος απαντάει» παραμένει εμπιστευτικό. Δε διατίθεται σε τρίτους και δεν κοινοποιείται. Ο χρήστης είναι ελεύθερος να δηλώσει το όνομα χρήστη που επιθυμεί, επιλέγοντας αν θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, δηλώνοντας ένα ψευδώνυμο, στο οποίο δύναται να απευθύνεται η απάντηση του παιδιάτρου. Με την υποβολή της ερώτησης, στέλνεται επιβεβαιωτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση email που δήλωσε ο χρήστης, ενημερώνοντάς τον ότι έχει υποβληθεί το ερώτημά του και ότι εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών θα δημοσιευθεί η ερώτηση με την απάντηση του παιδιάτρου, Παναγιώτη Ρενιέρη. Εφόσον δημοσιευθεί, το περιεχόμενο της ανάρτησης (όχι το email του χρήστη) είναι διαθέσιμο στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των επτά (7) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη.

Ερώτηση από Χριστίνα (22.6.2017)

“Γεια σας γιατρέ, έχω ένα κοριτσάκι 13 μηνών και είμαι 6 μηνών έγκυος. Τη θήλαζα αποκλειστικά μέχρι 11 μηνών. Ύστερα το γάλα μου τελείωσε επομένως άρχισε ξένο. Όμως συνέχισε να ''θηλάζει'' τα βράδια και πολύ λίγο στη μέρα όταν γκρίνιαζε. Το είχε σαν πιπίλα.

Τελευταία όμως παρατήρησα ότι θέλει πολύ το στήθος και αρνείται το ξένο και σήμερα είδα ότι βγάζω ένα άχρωμο υγρό. Μήπως δημιουργείται γάλα για το δεύτερο; Κι αν ναι κάνει να το πίνει η πρώτη;

Σκέφτομαι μήπως είναι πρωτόγαλα αφού είναι και άχρωμο.

Ευχαριστώ πολύ.”

Απάντηση από παιδίατρο (23.6.2017)

Ερώτηση από Έλλη (30.5.2017) 

“Καλησπέρα σας. Έχω ένα κοριτσάκι ενός έτους και τώρα πρόσφατα γέννησα ένα αγοράκι. Το αγοράκι μου είναι ενός μηνός αλλά η μεγάλη μου αντιδράει και φωνάζει όταν ασχολούμαστε με τον αδελφό της. Τι πρέπει να κάνουμε; Σας ευχαριστώ.”

Απάντηση από παιδίατρο (31.5.2017)

Ερώτηση από Μαρία (26.5.2017)

“Γεια σας, ο γιος μου είναι 11 μηνών. Γεννήθηκε την 35η εβδομάδα, 3 κιλά. Τώρα είναι σχεδόν 12 κιλά και γύρω στα 85 εκατοστά ύψος, ίσως και λίγο παραπάνω. Βλέπω στα ποδαράκια και στα χεράκια ότι έχει τρίχες σκούρες αρκετές ενώ είναι άσπρος στο δέρμα. Είναι ανησυχητικό; Μαλλάκια έχει αρκετά πυκνά και πολλά.”

Απάντηση από παιδίατρο (26.5.2017)

Ερώτηση από Δώρα (17.5.2017)

“Καλησπέρα Γιατρέ ! Έχω ένα αγοράκι 1,5 ετών που από 40 ημερών είχε μάθει να κοιμάται μόνο του (να τονίσω εδώ πως από την πρώτη στιγμή έχει μπει σε ένα πρόγραμμα ρουτίνας). Πριν 2 μήνες έκανε μια επέμβαση (κρυψορχίας) και κατά την παραμονή μας στο χώρο του νοσοκομείου κόλλησε μια ίωση με πυρετό και βρογχίτιδα... Εκείνα τα βράδια ήταν ανήσυχος, με αποτέλεσμα να κλαίει, να ανεβάζει πυρετό και να να βήχει .. Θεωρώ ότι το λάθος εδώ είναι δικό μου αφού εκείνες τις μέρες μιας και ήμουν κι εγώ εξαντλημένη και τρομαγμένη τον έπαιρνα στο κρεβάτι μου ώστε να τον παρακολουθώ και να ξεκουράζομαι κι εγώ όσο μπορώ ... Από τότε κάθε βράδυ ξυπνάει και κλαίει σε σημείο να μη μπορεί να ανασάνει για να τον πάρουμε στο δικό μας κρεβάτι... Θα ήθελα την γνώμη σας-συμβουλή σας !!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !”

Απάντηση από παιδίατρο (18.5.2017)

Ερώτηση από Ευτυχία (17.5.2017)

“Το μωρό μου είναι 11 μηνών κοριτσάκι και σε εξετάσεις που είπε η παιδίατρος να κάνουμε όπως λέει κάνουν όλα τα παιδάκια βρέθηκε SGOT 45 και CPK340. Επαναλάβαμε ένα μήνα μετά και τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 38 και 280. Το μωρό μας σχεδόν περπατάει μόνο του. Δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα. Η παιδίατρος μίλησε για ενδεχόμενη μυοπάθεια και είπε να επαναλάβουμε σε ένα μήνα. Ποια είναι η γνώμη σας; Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας.”

Απάντηση από παιδίατρο (17.5.2017)

Ερώτηση από Θάλεια (9.5.2017)

“Έχω μια μπέμπα 9 μηνών. Στην αρχή των στέρεων φαγητών δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου. Τον τελευταίο όμως μήνα τρώει αρκετά μεσημεριανό περίπου 200 γραμ. και κάποιες φόρες θέλει παραπάνω. Κάποιες φόρες της δίνω αλλά δεν ξέρω αν κάνω σωστά. Το κρέας που τρώει καθημερινά πλέον είναι γύρω στα 80 γραμ. Είναι καλά; Αν φάει περισσότερο θα υπάρχει κάποιο θέμα για τα νεφρά; Θα εκτιμούσα την άποψή σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!”

Απάντηση από παιδίατρο (9.5.2017)

Ερώτηση από Έλενα (5.5.2017)

“Γεια σας έχω ένα γιο 2,5 χρονών. Λέει λίγες λέξεις, καταλαβαίνει τα πάντα και τα δείχνει, διαβάζουμε και βιβλία. Να μην ανησυχώ έτσι; ”

Απάντηση από παιδίατρο (5.5.2017)

Σελίδα 1 από 56

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα babyzone.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies. Τα cookies μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε καλύτερες και εξατομικευμένες λειτουργικότητες.