facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Δήμητρα (20.10.2020)

Έχω ένα αγοράκι 7,5 μηνων. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες όταν είναι ξαπλωμένο και προσπαθεί να κοιμηθεί κουνάει το κεφάλι του δεξιά και αριστερά. Δεν το κάνει πάντα αλλα κάποιες φορες. Κατά τα άλλα ανταποκρίνεται, χαμογελάει και ακολουθεί με τα μάτια του αντικείμενα. Έχω ανησυχήσει πολύ. Είναι φυσιλογικο ?

Απάντηση από παιδίατρο (21.10.2020)

Ερώτηση από Μαίρη(16.10.2020)

Γειά σας, το μωρό μου είναι 5 μηνών. Γεννήθηκε πρόωρα 34 εβδ + 3 ημ. και είναι 7 κιλά. Εμφάνισε ένα σπασμένο αγγείο στο ματάκι σαν κουκίδα. Είναι σοβαρό? Το έτριβε αρκετά... Μπορει να είναι μόλυνση ?

Απάντηση από παιδίατρο (16.10.2020)

Ερώτηση από Ρένια (11.10.2020)

Καλησπέρα σας, έχω ένα μωράκι (πρόωρο 33 + 5) είναι τώρα 6,5 μηνών και έχει τριχωτή γλώσσα, τι πρέπει να κάνουμε, από που προήλθε αυτό;

Απάντηση από παιδίατρο (12.10.2020)

Ερώτηση από Ρένια (6.10.2020)

Γειά σας και πάλι! Ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε μια λύση στο πρόβλημα μου... Μου έκανε εντύπωση που είπατε στερεά τροφή άνω των 6 Μηνών. Μου δόθηκε από την παιδίατρο ένα μικρό βιβλιαράκι με οδηγίες. Στην τελευταία επίσκεψη μου είπε να αρχίσω με στερεα τροφή. Εγώ βέβαια έκανα αυτό που μου είπε, και μάλιστα μου είπε αν θέλω να βάζω Μ.γάλα αντί νερό η φόρμουλα γάλα... Είναι λαθος;

Απάντηση από παιδίατρο (7.10.2020)

Ερώτηση από Τίνα (4.10.2020)

Γειά σας, είμαι νέα μαμά και χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Εδώ και 6 μήνες θηλάζω αποκλειστικά και σιγά σιγά θέλω να μεταβώ σε γάλα φόρμουλα. Έχω κάνει κάποιες προσπάθειες , αλλά η μικρή αρνείται. Γάλα δικό μου, από μπιμπερό θα πιεί, αλλά ως εκεί. Παιδίατρος μου σύστησε ότι μιας και έχω ήδη προμηθευτεί γάλα σκόνη κατσικίσιο και δέντρο πίνει, να δοκιμάσω 1-2 φορές την εβδομάδα ριζάλευρο μήπως και συσχετιστεί γευστικά με το γάλα(μιας και γάλατα 2 γενιάς όπως μου είπε έχουν κάποια ας το πούμε γεύση βανίλιας) πήρα ριζάλευρο και φυσικά το έφαγε σχετικά ευχάριστα, ως εκεί. Δεν επιθυμώ να συνεχίσω τη χορήγηση του για καιρό, μιας και το βάρος της είναι αρκετά καλό και ίσως παραπάνω . Βοηθήστε με σχετικά με την επιλογή κάποιας νέας φόρμουλας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Απάντηση από παιδίατρο (4.10.2020)

Σελίδα 1 από 102

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.