facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Μεσοκολπική επικοινωνία

Ερώτηση από Αθηνά (10.5.2015)

“ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΙΣ 29/01/2015 ΚΑΙ ΤΟΝ 2ο ΜΗΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ! Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΜΕΣΟΚΟΛΠΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 8,6mm ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ! Ο ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 90% ΑΥΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ”

Απάντηση από παιδίατρο (10.5.2015)

“Αγαπητή μητέρα,

πράγματι η βλάβη που περιγράφετε δεν είναι σπάνια, έχω δει αρκετά, και μέχρι σήμερα δε θυμάμαι κάποιο να είχε πρόβλημα. Το μέγεθος, η θέση και η πρόοδος του ελλείμματος θα πρέπει να εκτιμηθούν από τον παιδοκαρδιολόγο, κάτι που εκφεύγει της ειδικότητάς μου, οπότε δεν μπορώ να σάς απαντήσω ειδικά για το παιδί σας. Σάς προτείνω να μην έχετε άγχος, και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του παιδοκαρδιολόγου σας.”

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Ρενιέρης, MD, FAAP

Παιδίατρος
CohenChildren’sMedicalCenterofNewYork, USA
Επιμελητής Α’, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Β’ Παιδιατρική Κλινική

τ. Πανεπιστημιακός Υπότροφος Α’ Παιδιατρικής Κλινικής “Η Αγία Σοφία”
Ιατρείο α’ : Τιμ. Βάσσου 17, πλ. Μαβίλη, Αθήνα
Ιατρείο β’: Μεθώνης 87, Κερατσίνι, Πειραιάς
τ. 6958477782


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.