facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Κλινοδακτυλία

Ερώτηση από Mary (08.12.2019)

“Καλησπέρα σας,
Το μωράκι μου είναι τριών εβδομάδων. Γεννήθηκε με κλινοδακτυλία και στα δύο χέρια, στα μικρά δάχτυλα. Είναι κάτι που δεν εντόπισε ο γυναικολόγος στους υπέρηχους. Δεν υπάρχει καμία αλλη ανωμαλία, και ενώ τρέξαμε σε πολλούς παιδιατρους μας διαβεβαίωσαν ότι είναι απλά ένα τυχαίο εύρυμα και όχι κάποιο σύνδρομο. Να σημειώσω ότι η αυχενική διαφάνεια δεν είχε δείξει τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να συνοδεύεται από κάτι άλλο; Δεν μπορώ να ηρεμήσω στη σκέψη ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο. ”

Απάντηση από παιδίατρο (07.02.2020)

Αγαπητή μητέρα,

εφόσον οι γιατροί σας σάς καθησυχάζουν, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε. Μην επικεντρώνετε την αγωνία της μητρότητας σε μη-υπαρκτά προβλήματα υγείας, γιατί χάνετε την όμορφη αυτή ηλικία του παιδιού σας. Απολαύστε το παιδί σας, κι αν παρ' ελπίδα υπάρχει κάτι, μην ανησυχείτε, θα βρεθεί και θα αντιμετωπιστεί.

Με εκτίμηση,


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.