facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Κενώσεις μωρού 2,5 μηνών

Ερώτηση από Αργυρω (21.11.2020)

Γιατρέ καλησπέρα, έχω έναν μπέμπη 2μιση μηνών, θηλάζουμε αποκλειστικά κάνοντας αποχή από γαλακτωκομικά λόγω υποψία αλλεργίας, γιατί στα κακά του είχε ελάχιστη βλέννα. Όταν το παιδί πήγε 2 μηνών ξαναδοκίμασα να τα εντάξω στην διατροφή μου, μετά από 2 μέρες και ενώ το μωρό είχε μέχρι και 2 κενώσεις ημερησίως ξαφνικά έκανε μέρες να μου κάνει κακά και είχαμε και παραπάνω γουλιές απο γάλα, μίλησα με το γιατρό και μου συνέστησε κλίσμα και αποχή ξανά, όταν κάναμε το κλίσμα τα κακά του ήταν πρασινοκίτρινη πηχτή βλέννη! Μετά από 4 μέρες πάλι δεν είχε ενεργηθεί, ξαναμίλησα με τον γιατρό και μου είπε πάλι κλίσμα, όμως δεν ήθελα πάλι, έτσι συμβουλεύτηκα την μαία μου και μου είπε για μασάζ και το κόλπο με το θερμόμετρο το οποίο και έκανα, αλλά για ελάχιστο χρόνο γιατί το μωρό πονούσε και έτσι είχε μια μικρή κένωσει. Την επόμενη μέρα ενεργήθηκε μόνος του και τα κακά του είχαν πάλι αυτή τη πρασινοκιτρινωπή βλεννώδη μορφή, αυτη τη φορά με 2-3 κουκκίδες μικρές αίμα και από τότε πάλι έχει 4 μέρες να ενεργηθεί και παρατήρησα ότι οι πάνες του είναι μεν 6 ημερησίως αλλά όχι τόσο βαριές, επίσης έχει πολλά δύσοσμα αέρια και πονάκια! Το βάρος του φαίνεται ικανοποιητικό σε 21 μέρες από 5500 πηγε στα 5980! Τι μπορεί να συμβαίνει και πώς να τον βοηθήσω;

Απάντηση από παιδίατρο (22.11.2020)

Αγαπητή μητέρα,

είναι αδύνατο να σάς βοηθήσω από εδώ. Θα χρειαζόταν να δω το μωρό σας.

Με εκτίμηση,


Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.