facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ιδιαίτερη Διατροφή νεογνού

Ερώτηση από Μαράκι (15.01.2021)

Καλησπέρα γιατρέ! Θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα θέμα που με απασχολεί και δεν μπορώ να βρω λύση. Το μωρό μου είναι 7 μηνών και μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει με επιτυχία να το βάλω στις στέρεες τροφές. Έχουμε ξεκινήσει από τον 4 μήνα με ρυζάλευρο που δεν το έφαγε ποτέ. Έπειτα πρόσθεσα φρούτα που κάπως τα τρώει και τώρα πάμε στο φαγητό που δεν θέλει κάν να το δοκιμάσει ότι και να της βάζω.Τ Τρέφεται σχεδόν αποκλειστικά με θηλασμό. Τι με συμβουλεύετε να κανω;

Απάντηση από παιδίατρο (16.01.2021)

Αγαπητή μητέρα,

πρώτον, εδώ και αρκετό καιρό (πριν γεννηθεί το παιδί σας) οι οδηγίες έχουν αλλάξει και όλα τα παιδιά ξεκινούν τα στερεά στους 6 μήνες και όχι νωρίτερα. Δεύτερον, το κάθε παιδί είναι ιδιαίτερο και η σχέση που έχει με την μητέρα και τον θηλασμό παίζει μεγάλο ρόλο στο πώς προσεγγίζουμε τις ιδιαίτερες δυσκολίες του. Έτσι, ενώ σαν γενικό κανόνα δεν πειράζουμε τον θηλασμό και προχωράμε σταδιακά στα στερεά, δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένες συμβουλές, χωρίς να εξετάσω το παιδί, να δω τις καμπύλες ανάπτυξης, τον σχετικό κίνδυνο σιδηροπενίας κλπ. Πάντα δίπλα σας,

Παναγιώτης Ρενιέρης
Γράφτηκε από: Παναγιώτης ΡενιέρηςWebsite: https://renierispediatrics.gr
Παιδίατρος
Άλλες πληροφορίες
Δείτε το βιογραφικό εδώ
Email: renierispediatrics@gmail.com
Άλλα άρθρα του συγγραφέα

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.