facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Ενόχληση στο στήθος μετά τον απογαλακτισμό

Ερώτηση από Agners (27.05.2020)

Καλημέρα σας!

Έχω σταματήσει το θηλασμό εδώ και δυο μήνες. Αρχικά μείωσα το χρόνο και σταδιακά τις ημέρες ώσπου έφτασα να βγάζω 10-20 σταγόνες την τελευταία φορά.
Περίπου μια βδομάδα τώρα, με ενοχλεί το δεξί μου στήθος . Δεν είναι πόνος είναι ενόχληση. Σαν να με γαργαλάει,σα να έχω μια γρατσουνιά.
Κάτω από το στήθος αισθάνομαι πως έχει πρηστεί κάτι (εκεί είναι που έχω και την ενόχληση),ενώ στο αριστερό δε συμβαίνει αυτό. Το στήθος μου είναι μαλακό,εάν το πιέσω όμως μέσα του υπάρχει ένας όγκος που πιστεύω πως είναι γάλα,καθώς το ίδιο υπήρχε και όταν θήλαζα. Με το θήλαστρο προσπάθησα αφού ζέστανα την περιοχή,με αποτέλεσμα να βγει μια σταγόνα στα 10 λεπτά. Την επόμενη τίποτα. Συνεχίζει η ενόχληση κάτω από το στήθος αφού συνεχίζω να αισθάνομαι πως κατά μήκος υπάρχει κάτι διογκωμένο.
Ποια είναι η άποψης σας;
Ευχαριστώ!

Απάντηση από παιδίατρο (27.05.2020)

Αγαπητή μητέρα,

θα σάς πρότεινα να μιλήσετε σύντομα με τον γυναικολόγο σας, και να σάς εξετάσει.

Πάντα δίπλα σας,


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.