facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Δεν θηλάζει αρκετά

Ερώτηση από Γωγω (27.6.2019)

“Γειά σας, έχω μια μικρούλα 4 μηνών, από της 20/5 η μικρή μου κάνει διάρροια, ο παιδίατρος μου είπε να κάνω αποχή, κάναμε εξετάσεις Μάγιερ και βγήκε αρνητική ( κάποιες βδομάδες μετά την εξέταση είδα στα κακά της μικρής μου αιματάκι βλένες) κάναμε γενική κοπράνων αρνητική και ούρων το ίδιο. Η μικρή δεν πήρε το σωστό βάρος 19/6 που πήγαμε για το εμβόλιο μας και την εξέταση ήταν 5200 , την παρατηρώ και ενώ είναι όλη μέρα στο στήθος, δεν τρώει είναι είτε για παρηγοριά είτε είτε. Σήμερα 27/6 έχω παρατηρήσει πως η μικρή μου εδώ και λίγες μέρες ενώ θέλει να φάει και φαίνεται όταν την βάζω στο στήθος μου κλαίει και δεν θέλει, αν την αφήσω τα ίδια και τα ίδια , οπότε αναγκαστικά την αφήνω λιγάκι να πεινάσει, δεν μου αρέσει αυτό που κάνω αλλά το μωρό δεν τρώει και είμαι νέα μαμά και έχω αγχωθει με την κατάσταση αυτή ( Τα κακά της από νεράκι τώρα είναι λιγάκι πιο πηχτά ). Θέλω μια βοήθεια μια συμβουλή.”

Απάντηση από παιδίατρο (28.6.2019)

“Αγαπητή μητέρα,

περιγράφετε σημαντικά συμπτώματα για τα οποία δεν μπορώ (και δεν πρέπει) να σάς απαντήσω απο εδώ χωρίς να έχω εξετάσει το παιδί σας και να έχω μελετήσει καμπύλες και ιστορικό. Δυστυχώς αυτά τα θέματα θέλουν προσοχή και οπωσδήποτε εκτίμηση απο κοντά.”

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Ρενιέρης, MD, FAAP

Παιδίατρος
Cohen Children’s Medical Center of New York, USA
Επιμελητής Α’, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Β’ Παιδιατρική Κλινική

τ. Πανεπιστημιακός Υπότροφος Α’ Παιδιατρικής Κλινικής “Η Αγία Σοφία”
Ιατρείο: Τιμ. Βάσσου 17, πλ. Μαβίλη, Αθήνα
τ. 6958477782


Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.