facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Δίδυμα και χρόνος για παιχνίδι

Ερώτηση από baby (13.7.2016)

“Έχω δίδυμα 2.5 μηνών....Βοήθεια ΔΕΝ έχω πάρα μόνο τον άντρα μου όταν είναι σπίτι...όπου θα τα ταΐσει. ...τα μωρά αρχίζουν τώρα και θέλουν κουβεντούλα και παιχνίδι....Όσο μπορώ το κάνω..Όταν τα ταΐζω για παράδειγμα τους μιλάω. ...αλλά λόγω ότι τρέχουν και οι δουλειές στο σπίτι δεν μου είναι εύκολο. ..νιώθω τύψεις ότι ίσως να μην ασχολούμαι πολύ μαζί τους...Κ ακόμα περισσότερο ΝΙΩΘΩ άσχημα όταν έχω χρόνο να ασχοληθώ αλλά ο ένας κοιμάται οπότε ασχολούμαι με τον έναν...ξέρω ότι είναι σημαντικό να παίζω μαζί τους και να τους μιλάω.”

Απάντηση από παιδίατρο (13.7.2016)

“Αγαπητή μητέρα,

καθώς βλέπω πως έχετε πολλές ερωτήσεις νιώθω πως η καλύτερη συμβουλή που έχω να σάς δώσω είναι να επισκέπτεστε τον παιδίατρό σας περίπου 1 φορά τον μήνα, και με τα δύο παιδιά, και να καταστρώσετε μαζί ένα πλάνο χρόνου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων. Είναι φυσιολογικό να νιώθετε πως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε επαρκώς τον χρόνο σας καθώς είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν, οι ενοχές όμως δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα, αντιθέτως μπορεί να σάς περιορίζουν. Μιλήστε διεξοδικά με τον ιατρό σας και πιστεύω πως θα μπορέσει να σάς βοηθήσει.”

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Ρενιέρης, MD, FAAP

Παιδίατρος
Cohen Children’s Medical Center of NewYork, USA
Επιμελητής Α’, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Β’ Παιδιατρική Κλινική

τ. Πανεπιστημιακός Υπότροφος Α’ Παιδιατρικής Κλινικής “Η Αγία Σοφία”
Ιατρείο: Τιμ. Βάσσου 17, πλ. Μαβίλη, Αθήνα
τ. 6958477782


Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.