facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Γάλα με μπιμπερό

Ερώτηση από ΔΕΣΠΟΙΝΑ(14.5.2019)

“Καλημέρα σας γιατρέ, έχω ένα αγοράκι 2 μηνών, μέχρι πρίν λίγο καιρό έστω και με δυσκολία έπινε λίγο από το μπιμπερό. Έχει τώρα περίπου 1 εβδομάδα που δεν θέλει καθόλου το μπιμπερό, μόλις το βλέπει κλαίει χωρίς καν να δοκιμάσει το γάλα. Η παραγωγή μου έχει μειωθεί αισθητά και σε ένα μήνα πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά. Μπορείτε να με βοηθήσετε τι να κάνω; Κλαίει συνέχεια γιατί δεν έχω γάλα, είναι όλη την ώρα στο στήθος και δεν ξέρω τι να κάνω. Ευχαριστώ πολύ!”

Απάντηση από παιδίατρο (14.5.2019)

“Αγαπητή μητέρα,

αυτή την ερώτηση μπορεί να σάς την απαντήσει μόνο ο παιδίατρος που σάς παρακολουθεί. Χωρίς να έχω δει το παιδί και εσάς, θα ήταν το λιγότερο ανεύθυνο να πω το οτιδήποτε. Μπορεί να είναι απο κάτι απλό συμπεριφορικό (μακράν το συνηθέστερο) ως κάποια λοίμωξη που θέλει άμεση αντιμετώπιση (σπάνιο, αλλά υπαρκτό). Η επίσκεψη στον παιδίατρο είναι αναγκαία.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Ρενιέρης, MD, FAAP

Παιδίατρος
Cohen Children’s Medical Center of New York, USA
Επιμελητής Α’, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Β’ Παιδιατρική Κλινική

τ. Πανεπιστημιακός Υπότροφος Α’ Παιδιατρικής Κλινικής “Η Αγία Σοφία”
Ιατρείο: Τιμ. Βάσσου 17, πλ. Μαβίλη, Αθήνα
τ. 6958477782


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.