facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Βρέφος 30 ημερών

Ερώτηση από Ειρήνη (22.02.2020)

Καλησπέρα σας,

έχω ένα μωράκι 30 ημερών στο νοσοκομείο. Την ημέρα που θα περνάμε εξιτήριο το μωράκι μου ξαφνικά δεν έπαιρνε αναπνοή, ούρλιαζα, φώναζα και ήρθαν οι μαίες και το ταρακούνησαν στην πλάτη το χτύπησαν λιγάκι και φύσηξαν στο προσωπάκι του και συνήλθε. Το πήγαν μέσα να το δει παιδίατρος και μου είπαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και ότι είναι οι βλέννες, να μην χάνω την ψυχραιμία μου. Τώρα λοιπόν μου το ξανά έπαθε άλλες 2 φορές στο σπίτι αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Σήμερα 30 ημερών μου το έπαθε πάλι την ώρα που το έκανα μπάνιο. Τι μπορεί να είναι; Πρέπει να ανήσυχο; κατά την διάρκεια της ημέρας μου κάνει λίγο γουλίτσες εμετό. Μήπως φταίει το γάλα. Δεν θηλάζω δυστυχώς, τι πρέπει να κάνω; Έχω φρικάρει; Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση από παιδίατρο (23.02.2020)

Αγαπητή μητέρα,

το μωράκι σας είναι πάρα πολύ μικρό, και χωρίς να το δω με προσοχή και να καταλάβω τι ήταν εκείνα τα επεισόδια για τα οποία μιλάτε, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έπρεπε να έχει γίνει καρδιολογικός έλεγχος, ο οποίος αν δεν έγινε ήδη, θα πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ. Απο εκεί και πέρα, πιστεύω πως πρέπει να απευθυνθείτε στον παιδίατρο που σάς παρακολουθεί, καθώς το ζήτημα είναι σημαντικό.

Με εκτίμηση,


Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.