facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Βρέφος 30 ημερών

Ερώτηση από Ειρήνη (22.02.2020)

Καλησπέρα σας,

έχω ένα μωράκι 30 ημερών στο νοσοκομείο. Την ημέρα που θα περνάμε εξιτήριο το μωράκι μου ξαφνικά δεν έπαιρνε αναπνοή, ούρλιαζα, φώναζα και ήρθαν οι μαίες και το ταρακούνησαν στην πλάτη το χτύπησαν λιγάκι και φύσηξαν στο προσωπάκι του και συνήλθε. Το πήγαν μέσα να το δει παιδίατρος και μου είπαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και ότι είναι οι βλέννες, να μην χάνω την ψυχραιμία μου. Τώρα λοιπόν μου το ξανά έπαθε άλλες 2 φορές στο σπίτι αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Σήμερα 30 ημερών μου το έπαθε πάλι την ώρα που το έκανα μπάνιο. Τι μπορεί να είναι; Πρέπει να ανήσυχο; κατά την διάρκεια της ημέρας μου κάνει λίγο γουλίτσες εμετό. Μήπως φταίει το γάλα. Δεν θηλάζω δυστυχώς, τι πρέπει να κάνω; Έχω φρικάρει; Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση από παιδίατρο (23.02.2020)

Αγαπητή μητέρα,

το μωράκι σας είναι πάρα πολύ μικρό, και χωρίς να το δω με προσοχή και να καταλάβω τι ήταν εκείνα τα επεισόδια για τα οποία μιλάτε, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έπρεπε να έχει γίνει καρδιολογικός έλεγχος, ο οποίος αν δεν έγινε ήδη, θα πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ. Απο εκεί και πέρα, πιστεύω πως πρέπει να απευθυνθείτε στον παιδίατρο που σάς παρακολουθεί, καθώς το ζήτημα είναι σημαντικό.

Με εκτίμηση,


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.