facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ανίχνευση φαρμακευτικών ουσιών στο αίμα του μωρού

Ερώτηση από Elpida (17.11.2019)

“Γειά σας,
Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα παραλαμβάνω το παιδί μου από το βρεφικό σταθμό υποτονικό, χωρίς διάθεση, μελαγχολικό και ασυνήθιστα νυσταγμένο. Δεδομένου ότι η συμπεριφορά των δασκάλων του με προβληματίζει, καθώς επίσης παρατηρώ αλλαγές στη συμπεριφορά του μικρού, θα ήθελα παρακαλώ πολύ να μάθω αν υπάρχει δυνατότητα μέσω κάποια αιματολογικής εξέτασης να ανιχνευθεί ουσία που μπορεί να του έχει παρασχεθεί (πιθανον με ηρεμιστικές ιδιότητες) για να λάβω τα μέτρα μου. Επειδή το ζήτημα είναι σοβαρό θα ήθελα παρακαλώ πολύ να γνωρίζω και το χρονικό περιθώριο που δύναμαι να υποβάλλω το παιδί μου σε εξέταση από τη στιγμή που μπορεί να του δίνουν κάποιο τέτοιο φάρμακο, δηλαδή μετά από πόση ώρα μπορεί να γίνει ανίχνευση ουσίας στο αίμα του μικρού. Ο μικρός μου δεν έχει κλείσει τα δυο, ωστόσο μιλάει ικανοποιητικά για την ηλικία του αλλά δεν είναι σε θεση να μου πει τι συμβαίνει στο σχολειο ( εκτός από κάποια ανησυχητικά περιστατικά από λίγες λεξούλες που λέει, αλλά δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων, αναμένω απάντηση!”

Απάντηση από παιδίατρο (07.02.2020)

Αγαπητή μητέρα,
εφόσον ανησυχείτε για κάτι τέτοιο ο μόνος σωστός δρόμος είναι να απευθυνθείτε στον παιδίατρό σας αρχικά, και στην συνέχεια με ή χωρίς την συγκατάθεσή του (αν δεν μπορεί να σάς καθησυχάσει) στην αστυνομία. Εκείνοι θα σάς καθοδηγήσουν περαιτέρω. Εσείς απο μόνη σας δεν μπορείτε να κάνετε και δεν επιτρέπεται να κάνετε, κανέναν σχετικό έλεγχο.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Ρενιέρης
Γράφτηκε από: Παναγιώτης ΡενιέρηςWebsite: https://renierispediatrics.gr
Παιδίατρος
Άλλες πληροφορίες
Δείτε το βιογραφικό εδώ
Email: renierispediatrics@gmail.com
Άλλα άρθρα του συγγραφέα

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.