facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Ανήσυχος βραδινός ύπνος

Ερώτηση από Stavriani (12.11.2019)

“Γιατρέ καλησπέρα, ήρθε ένα κλημάκιο στην ακαδημία ποδοσφαίρου του γιού μου και του έκαναν γενικές εξετάσεις, όλα καλά, απλά η CPK είχε τιμή 438, πρέπει να ανυσηχώ;”

Απάντηση από παιδίατρο (07.02.2020)

Αγαπητή μητέρα, πρώτον, οι σφήνες στις παιδικές κούνιες απαγορεύονται αυστηρά, όπως και κάθε άλλο αντικείμενο μέσα στην κούνια. Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό να πάρετε σαν μήνυμα. Την πληροφορία αυτή μπορείτε να επιβεβαιώσετε τόσο με τον παιδίατρό σας, όσο και με κάθε επίσημο παιδιατρικό ιστότοπο εγκεκριμένων παιδιατρικών οργανισμών ανά τον κόσμο - πλέον το αναφέρουν ρητά και τα βιβλιάρια υγείας των παιδιών, αν και πολλοί δεν κάνουν τον κόπο να τα διαβάσουν. Όσον αφορά στις άλλες ανησυχίες σας, με εξαίρεση τις αναγωγές που είναι φυσιολογικές και αναμενόμενες σε αυτή την ηλικία, θα σκεφτόμουν την πιθανότητα να τρώτε κάτι μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας (καφέ; τσάι;) το οποίο μπορεί να ενοχλεί αργότερα το παιδί, εφόσον θηλάζετε. Σε κάθε άλλη περίπτωση, εφόσον το υγιές κατά τα άλλα μωράκι σας μεγαλώνει κανονικά, το φαινόμενο είναι άνευ σημασίας.

Με εκτίμηση,


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.