facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ανήσυχος βραδινός ύπνος

Ερώτηση από Stavriani (12.11.2019)

“Γιατρέ καλησπέρα, ήρθε ένα κλημάκιο στην ακαδημία ποδοσφαίρου του γιού μου και του έκαναν γενικές εξετάσεις, όλα καλά, απλά η CPK είχε τιμή 438, πρέπει να ανυσηχώ;”

Απάντηση από παιδίατρο (07.02.2020)

Αγαπητή μητέρα, πρώτον, οι σφήνες στις παιδικές κούνιες απαγορεύονται αυστηρά, όπως και κάθε άλλο αντικείμενο μέσα στην κούνια. Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό να πάρετε σαν μήνυμα. Την πληροφορία αυτή μπορείτε να επιβεβαιώσετε τόσο με τον παιδίατρό σας, όσο και με κάθε επίσημο παιδιατρικό ιστότοπο εγκεκριμένων παιδιατρικών οργανισμών ανά τον κόσμο - πλέον το αναφέρουν ρητά και τα βιβλιάρια υγείας των παιδιών, αν και πολλοί δεν κάνουν τον κόπο να τα διαβάσουν. Όσον αφορά στις άλλες ανησυχίες σας, με εξαίρεση τις αναγωγές που είναι φυσιολογικές και αναμενόμενες σε αυτή την ηλικία, θα σκεφτόμουν την πιθανότητα να τρώτε κάτι μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας (καφέ; τσάι;) το οποίο μπορεί να ενοχλεί αργότερα το παιδί, εφόσον θηλάζετε. Σε κάθε άλλη περίπτωση, εφόσον το υγιές κατά τα άλλα μωράκι σας μεγαλώνει κανονικά, το φαινόμενο είναι άνευ σημασίας.

Με εκτίμηση,


Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.