facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Διατροφή βρέφους 10 μηνών που αρνείται το γάλα!

Ερώτηση από Vana_mia (25.10.2020)

Γεια σας, εδώ και κάποιες βδομάδες αρνείται να πιει γάλα! Με το που βλέπει το μπουκαλάκι το απωθεί με τα χερια αλλα κ με γκριμάτσες και αναγούλες. Ετσι χάνει το πρωινο γαλα και στο βραδινο δινω γιαουρτακι! Τι προγραμμα μου προτείνετε ωστε να εντάξω με κάποιο τροπο το γαλα στη διατροφη του! Είναι 10 μηνων κ τα κιλα μας 8,400 ! Ευχαριστω

Απάντηση από παιδίατρο (25.10.2020)

Αγαπητή μητέρα,

είναι αδύνατον να δώσω διατροφολόγιο σε ένα παιδί που δεν έχω εξετάσει ποτέ. Κατά την ίδια έννοια δεν μπορώ να ξέρω για ποιό λόγο αρνείται το παιδί το γάλα. Κάθε υπόθεση που μπορώ να κάνω είναι άχρηστη, αν δεν έχω δει το παιδί - παρότι αυτό που ρωτάτε μοιάζει απλό και θα μπορούσα να δώσω μια γενική απάντηση, είναι πολύ πιθανό στην δική σας περίπτωση να είναι άχρηστο, και επιπλέον να έρθει σε σύγκρουση με όσα λέει ο παιδίατρός σας. Σάς προτείνω να μιλήσετε μαζί του.

Με εκτίμηση,


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.