facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον Παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Άσπρες τρίχες σε παιδί 7.5 ετών

Ερώτηση από Κική (05.03.2018)

“Καλησπέρα γιατρέ,
ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε. Από την περίοδο που το παιδί μου πηγαίνει νηπιαγωγείο (2015) της βάζω ενα βιολογικό προϊόν στο μαλλί για την απόθηση των ψειρών. Φέτος στη Β' δημοτικού δεν τη γλυτώσαμε και κολλήσαμε. Χρησιμοποίησα ένα προϊόν συνιστώμενο από φαρμακοποιό. 3 φορές τις πρώτες 2, μια φορά κ έπειτα 7 ημέρες ξανά και την 3 φορά, πριν λίγες εβδομάδες - είχε περασει μήνας από την 2η φορά.
Όμως καθώς έλεγχα το μαλλί της πρόσεξα τρίχες που ήταν χρυσαφένιες και τώρα είναι 12 άσπρες τρίχες μόνο σε ένα σημείο. Το κορίτσι μου εχεί ανοιχτό χρώμα, απαλό μπεζ-καφέ και χρυσαφίζει. Είμαι πανικοβλημένη ότι το χρυσαφί μαλλί θα γίνει άσπρο ή πάσχει από μια ασθένεια. H παιδίατρος δεν γνωρίζει τίποτα. Γενικά έχουμε χαμηλό αιματοκρίτη, δεν τρώμε πολύ κρέας αν κ πιέζω με το ζόρι. Να την πάω για εξέταση θυροειδή? Είναι 7.5 ετών και 18.5 κιλά πράγμα που με αγχώνει πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ θερμά.”

Απάντηση από παιδίατρο (05.03.2018)

“Αγαπητή μητέρα,

θα πρέπει να δω το παιδί σας απο κοντά για να σας απαντήσω. Η ερώτησή σας δεν είναι απλή.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Ρενιέρης, MD, FAAP

Παιδίατρος
Cohen Children’s Medical Center of New York, USA
Επιμελητής Α’, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Β’ Παιδιατρική Κλινική

τ. Πανεπιστημιακός Υπότροφος Α’ Παιδιατρικής Κλινικής “Η Αγία Σοφία”
Ιατρείο: Τιμ. Βάσσου 17, πλ. Μαβίλη, Αθήνα
τ. 6958477782

Παναγιώτης Ρενιέρης
Γράφτηκε από: Παναγιώτης ΡενιέρηςWebsite: https://renierispediatrics.gr
Παιδίατρος
Άλλες πληροφορίες
Δείτε το βιογραφικό εδώ
Email: renierispediatrics@gmail.com
Άλλα άρθρα του συγγραφέα

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.