facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Ερώτηση από ioanna (09.05.2021)

Καλησπέρα, είμια μητέρα μονογονεικής οικογένειας και μεγαλώνω ένα αγοράκι 10 ετών. Έχει τον φόβο μην φύγω και τον αφήσω

Απάντηση από ψυχολόγο (11.05.2021)

Ερώτηση από Κρίστι (16.04.2021)

Καλησπέρα, πριν 4 μήνες και κάτι γέννησα το 2ο παιδάκι μου. Με το 1ο όλα ήταν μια χαρά, περνούσαμε ευχάριστα, χάρηκα κάθε στάδιο της ανάπτυξης της. Τώρα νιώθω πολύ πιεσμένη, έχω νεύρα, αισθάνομαι εγκλωβισμένη στον ίδιο μου τον εαυτό, Νιώθω πως αυτό δεν είμαι εγώ. Φωνάζω στην 1η μου κόρη συνέχεια, κάνει πράγματα που με θυμώνουν χωρίς λόγο. Είναι φορές που πιστεύω πως δεν είμαι καλή μαμά. Κάθε μέρα θέλω να τους τα έχω όλα έτοιμα και στο τέλος για μένα δεν έχω κάνει τίποτα. Ο άντρας είναι πολύ καλός μαζί μου, νιώθω πως με αγαπάει. Γυρίζει από την δουλειά και ξέρω πως θέλει και αυτός να ξεκουραστεί αλλά όταν είμαι σε αυτή την φάση με τα νεύρα είναι σαν να μην μπορώ να το καταλάβω και με νευριάζει που δεν με ρωτάει τι έχω, γιατί είμαι έτσι. Ενώ ξέρω πως το κάνει για να με αφήσει να ηρεμήσω. Δεν ξέρω τι να κάνω; Είμαι 27 χρόνων. Παντρεμένη με ένα υπέροχο άνθρωπο, έχω 2 καλά παιδάκια και εγώ εγκλωβισμένη σε κάτι που δεν ξέρω τι είναι και πως να ελευθερωθω. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Απάντηση από ψυχολόγο (16.04.2021)

Ερώτηση από Θεοφανια Πιαγκου (15.04.2021)

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, όμως το παιδί μου το κάνει συνέχεια της λέω να μην το κάνει σε δημόσιο χώρο αλλά το κανει συνεχώς, μία μέρα μάλιστα την πήρα από το χέρι και φύγαμε, δεν έχω χωρίσει και ούτε έχει πεθάνει κάποιος αγαπημενός της.

Απάντηση από ψυχολόγο (16.04.2021)

Ερώτηση από Θεοφανια Πιαγκου (15.04.2021)

Γειά σας, η κόρη μου είναι 4 χρονών και τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι η κορούλα μου τρίβει το βρακάκι της και το πρόβλημα είναι ότι δεν το κάνει μόνο στο σπίτι της το κάνει και σχολείο και μου το έχει αναφέρει η δασκάλα της και επίσης το κάνει το πρωί στο κρεβάτι της και είναι μπρούμυτα τι να κάνω γι αυτό;

Απάντηση από ψυχολόγο (15.04.2021)