facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Γεωργιάδου Χρυσάνθη

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Ψυχολόγος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Ψυχολόγος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από την Ψυχολόγο Γεωργιάδου Χρυσάνθη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Δέσποινα (28.07.2021)

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τις απαντήσεις που δίνετε στους προβληματισμούς μας. Έχω ενα παιδακι 5 χρονών, και θέλω να κάνω ενα δεύτερο γιατί δυστυχώς δεν έχει ούτε ξαδέρφια και σκέφτομαι πως θα είναι μόνος μεγαλώνοντας όσον αφορά σε κάτι πιο κοντινό. Με προβληματίζει πολύ το οικονομικό γιατί δουλεύει μόνο ο σύζυγος ενώ εγώ λόγω κάποιον προσωπικών ζητηματων δεν μπορω προς το παρόν να εργαστώ. Θα ήθελα την άποψη σας σε αυτο, λόγω του ότι είστε και εσείς μητέρα τριών παιδιών, οπως διάβασα.Επίσης πείτε μου, αν ισχύει ότι κοντά στο ένα μεγαλώνει το άλλο, και αν πράγματι το να είναι ένα παιδί μόνο χωρίς κανέναν άλλον άμεσο συγγενή πέραν από τους γονείς του, θα μπορούσε να αποτελέσει μελλοντικό πρόβλημα στην ψυχολογία του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση από ψυχολόγο (28.07.2021)

Ερώτηση από Έλενα (30.05.2021)

Γειά σας έχω ένα μωράκι 7 μηνών, πρώτη φορά μανούλα. Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι τον 4ο μήνα όπου ξεκίνησε να μην κοιμάται τα βράδια και να ξυπνάει ανα 1 ώρα. Το παλεύουμε με συγκοίμηση αλλά το τελευταίο καιρό η κατάσταση είναι τραγική γιατί δυστυχώς, δεν μπορώ να ελέγξω τα νεύρα μου και όταν ξυπνάει εκεί που είμαι ήρεμη και λέω δεν θα νευριάσω ξαφνικά πιάνω τον εαυτό μου με απίστευτα νεύρα και φωνάζω στη μικρή η οποία το ξέρω ότι δεν φταίει. Επίσης έχω απίστευτα νεύρα με όλο το κόσμο και νιώθω ότι μου φταίνε όλα.

Απάντηση από ψυχολόγο (03.06.2021)

Ερώτηση από Ειρήνη (17.05.2021)

Καλησπέρα σας, έχω ένα αγοράκι 6μιση μηνών, γεννήθηκε υποτονικό κοιμάται συνέχεια ακόμα και τώρα τρώει κανονικά. Παίρνει βάρος κανονικά αλλά δεν γελάε,ι δεν μας παρακολουθεί πολλές φορές και δεν στέκει το κεφάλι του καθόλου, το κάνει πίσω. Κάναμε πολλές εξετάσεις, βυθοσκόπηση καριοτιπο, μαγνητική εγκεφάλου, ηλεκτροεγκεφαλογράφιμα, υπέρηχο και όλα είναι καλά. Γνωρίζεται κάτι;

Απάντηση από ψυχολόγο (18.05.2021)

Σελίδα 1 από 28

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.