facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Γεωργιάδου Χρυσάνθη

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Ψυχολόγος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Ψυχολόγος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από την Ψυχολόγο Γεωργιάδου Χρυσάνθη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Mommy (23.05.2022)

Καλησπέρα σας. Ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να διαχειριστώ ένα θέμα με την έφηβη κόρη μου. Πάει καράτε με την φίλη της και φαίνεται ότι ο δάσκαλος ασχολείται μόνο με το άλλο παιδί (γνωριζόταν από παλιά με την οικογένεια του άλλου παιδιού). Δεν ασχολείται καθόλου. Είναι ορατό αυτό και φαίνεται ότι την στενοχωρεί την κόρη μου αλλά δεν θέλει να φύγει από τη σχολή και να το πω δεν θα καταλάβει ο δάσκαλος είναι σίγουρο. Εγώ πώς μπορώ να το διαχειριστώ;
Και ήθελα να πηγαίνει για να χαλαρώνει στη σχολή και όχι να στεναχωριέται. Ήδη δέχεται από το σχολείο της ανταγωνισμό από παιδιά. Είναι ένα παιδί που προσπαθεί ό,τι κάνει να το κάνει πολύ καλά και δεν θέλει να τα παρατήσει. Αλλά επηρεάζεται ψυχολογικά. Και εκτός αυτού, επειδή είναι επαρχία, δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Η απάντηση από ψυχολόγο (23.05.2022)

Ερώτηση από Ελένη (25.04.2022)

Είμαι 31 χρονών, από τα 21 πάλευα με αγχώδη διαταραχή. Τον τελευταίο χρόνο πήρα αγωγή και άρχισα να τα βρίσκω με τον εαυτό μου. Έφυγα από μια τοξική σχέση και μετά από τρεις μήνες γνώρισα έναν άνθρωπο όπως ακριβώς θα ήθελα πάντα. Στην αρχή όλα καλά, έμεινα μαζί του κατευθείαν, ξαφνικά άρχισα να έχω τάσεις φυγής και να μην νιώθω το ίδιο γι’ αυτόν. Μετά έμαθα πως είμαι έγκυος και αναγκαστικά πρέπει να παντρευτώ. Πνίγομαι. Δεν νιώθω τίποτα γι’ αυτόν. Αλλά είναι τόσο ιδανικός για τον χαρακτήρα μου και το πώς θέλω να ζήσω την ζωή μου που φοβάμαι και να τον αφήσω. Είμαι μπερδεμένη, θέλω να κλαίω, έκοψα και την αγωγή σε εφτά μέρες μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος (ο νευρολόγος μου το είπε, όχι από μόνη) και θα τρελαθώ. Τίποτα από αυτά που ζω δεν μ’ αρέσει.

Η απάντηση από ψυχολόγο (04.05.2022)

Ερώτηση από Τζίνα (22.03.2022)

Καλησπέρα, έχω ένα αγοράκι 18 μηνών που προσπάθησα παρά πολύ να τον θηλάσω και εν τέλει τα κατάφερα, αλλά δυστυχώς όχι αποκλειστικά. Πλέον θέλει στήθος για να κοιμηθεί και πίνει γάλα αρκετές φορές αλλά τώρα τελευταία δεν πίνει, απλώς θέλει να παίζει με την ρώγα, την τραβάει την τσιμπάει και αρχίζει και πονάει, δεν θέλει να πιει γάλα απλώς να παίξει με το στήθος. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και πως θα το σταματήσει. Μου λέει συνέχεια μαμ αλλά για να το πιάσει όχι για να φάει !!

Απάντηση από ψυχολόγο (26.03.2021)

Ερώτηση από Ελενη (01.03.2022)

Γεια σας ηθελα να σας πω οτι το τετραχρονο κοριτσακι μου αυνανιζετε σε δημοσιο χωρο της εχω πει να μην το κανει σε δημοσιο χωρο αλλα δεν ακουει τι να κανω;

Απάντηση από ψυχολόγο (02.03.2022)

Σελίδα 1 από 32

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.