facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Βάμβουκα Κατερίνα

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Διαιτολόγος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Διαιτολόγος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από την Κλινική Διαιτολόγο Βάμβουκα Κατερίνα και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Mary k (03.03.2021)

Διαβάζοντας τις πληροφορίες σας σχετικά με την τσουκνίδα στην διάρκεια της εκγυμοσύνης, χάρηκα καθώς πίνω καθημερινά δύο κουταλιές της σούπας σε αφέψημα. Είχα διαβάσει όμως στο διαδίκτυο απόψεις αντικρουόμενες. Άλλοι ισχυρίζονται όπως κι εσείς ότι η τσουκνίδα οφελεί κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και αλλού αναφέρεται ότι η τσουκνίδα αντενδείκνυται ειδικά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης διότι δημιουργεί συσπάσεις στη μήτρα. Καθώς είμαι σε φάση που προσπαθώ για παιδί δεν ήξερα τί να κάνω, αν και θα θελα πολύ να πίνω γιατί γνωρίζω τα πολλά οφέλη της. Θεωρώ όμως ότι σαν ειδικός που είστε έχετε ψάξει το θέμα οπότε μπορώ να βασιστώ στην άποψή σας και να συνεχίσω να πίνω άφοβα!

Απάντηση από διαιτολόγο (03.03.2021)

Ερώτηση από stavroula (22.12.2020)

Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης η κατανάλωση ελάχιστης ποσότητας συκωτιού κότας σε γέμιση με ρύζι, όχι ως κυρίαρχο γεύμα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Απάντηση από διαιτολόγο (22.12.2020)

Ερώτηση από Blonde (08.12.2020)

Καλησπέρα έχω την ίδια σχετικά ερώτηση. Εγώ θηλάζω, άρα εάν το μωρό δεν δείξει δυσανεξία στη whey protein δεν υπάρχει πρόβλημα να παίρνουμε σωστά;

Απάντηση από διαιτολόγο (08.12.2020)

Ερώτηση από Ραφαελα (18.11.2020)

Γειά σας, τον Μαϊο γέννησα και έβαλα 25 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη. Είχα πάρα πόλυ νερό και έχω ακόμη λίγο.

Είμαι 20 ετών και θηλάζω ακόμα. Δεν χάνω όμως κιλά δυστιχώς και δεν τρώω πολύ ούτε πίνω πολλούς χυμούς, αναψηκτικά.

Άλλοι λένε μετά τον θηλασμό, οι δικοί μου με ζορίζουν να τα χάσω και δεν ξέρω τι φταίει, δηλαδή αφού δεν καταναλώνω πολλές θερμίδες και θηλάζω που επίσης καίω θερμίδες. Πείτε μου την γνώμη σας παρακαλώ.

Απάντηση από διαιτολόγο (18.11.2020)

Ερώτηση από Μαρίνα(26.09.2020)

Καλησπέρα σας!

Στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου έφαγα περίπου 4 φορές συκώτι εν αγνοία μου. Μπορεί να έβλαψε το έμβρυο;

Ευχαριστώ!

Απάντηση από διαιτολόγο (28.09.2020)

Σελίδα 1 από 12

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την περιήγησή σας στο babyzone.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.