facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Βάμβουκα Κατερίνα

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Διαιτολόγος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Διαιτολόγος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από την Κλινική Διαιτολόγο Βάμβουκα Κατερίνα και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Ελενς (4.12.2019)

“Γειά σας, χθές συνειδητοποίησα ότι έφαγα ληγμένο γιαούρτι, είχε λήξει στις 27/11 και το κατανάλωσα στις 3/12. Δεν είχα καθόλου συμπτώματα δηλητηρίασης και το γιαούρτι δεν είχε αλλοιωθεί. Είμαι στην 19 εβδομάδα εγκυμοσύνης, ύπαρχει κίνδυνος για το μωρό;”

Απάντηση από διαιτολόγο (4.12.2019)

Ερώτηση από Μαρία Κ (1.9.2019)

“Καλησπέρα σας, είμαι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου, γυμναζόμουν πρίν και κατά τη διάρκεια της. Πριν χρησιμοποιούσα πρωτεΐνη whey και αμινοξέα, επειδή θέλω να θηλάσω αλλά και να ξεκινήσω το πρόγραμμα εκγύμνασης μου από τον δεύτερο περίπου μήνα, θα μπορώ να συνεχίσω τα συμπληρώματα που έπαιρνα; Πρωτεΐνη, αμινοξέα και cla; ”

Απάντηση από διαιτολόγο (4.9.2019)

Ερώτηση από olia7 (8.6.2018)

“Καλησπέρα σας. Διανύω αισίως την πρώτη μου εγκυμοσύνη. Ξεκίνησα με ΔΜΣ 26 και ήδη έχω πάρει 3-3,5 κιλά (8η εβδομάδα). Πως μπορώ να επιβραδύνω την αύξηση κιλών χωρίς όμως να μπω σε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής; ”

Απάντηση από διαιτολόγο (8.6.2018)

Ελλειμματική διατροφή στην εγκυμοσύνη μου. Τι να προσέξω

Ερώτηση από Juju (1.9.2017)

“Θα ήθελα να ρωτήσω εάν βλάπτω το μωράκι μου επειδή δεν μπορώ να φάω πολύ μέσα στην ημέρα. Δεν έχω αναγούλες αλλά τρώω πολύ λιγότερο από ότι έτρωγα πριν μείνω έγκυος. Πρέπει να ανησυχώ; ”

Απάντηση από διαιτολόγο (11.9.2017)

Κιλά στην εγκυμοσύνη

Ερώτηση από Νίκη (28.7.2017)

“Καλησπέρα! Είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου και ήθελα να ρωτήσω για τη φυσιολογική αύξηση του βάρους. Έναν μήνα πριν ήμουν 62 κιλά... τώρα 64,5! Προσπαθώ να τρώω μικρά γεύματα την ημέρα. Κάνω καμιά παρασπονδία δεν λέω αλλά όχι τόσες ώστε να ανέβω μέσα σε ένα μήνα τόσο! Η κοιλίτσα μου είναι εμφανώς φουσκωμένη και το στήθος μου! Τι κάνω λάθος;;; Το ύψος μου είναι 1.70.”

Απάντηση από διαιτολόγο (29.7.2017)

Σελίδα 1 από 10

Βάμβουκα

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.