facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Δικές μας στιγμές

Μανούλα σε μικρή ηλικία, ναι ή όχι;

Από: Ευτυχία , αναρτήθηκε Τρίτη, 06 Μαΐου 2014. στην κατηγορία σκέψεις, άμβλωση, εγκυμοσύνη

το διάβασαν: 46003

Το να μένεις έγκυος πριν τα 25, πολλοί στις μέρες μας το θεωρούν λάθος. Σαν πρώτη λύση έχουν την άμβλωση. "Δεν θα ζήσεις τη ζωή σου", "Γιατί να το κάνεις αυτό;", "Είσαι σίγουρη;"...

Μανούλα σε μικρή ηλικία, ναι ή όχι;

Όλα αυτά είναι κάποιες από τις αντιδράσεις του περίγυρου. Εγώ προσωπικά έμεινα έγκυος στα 21. Το κράτησα και μάλιστα με πολλή χαρά...

Παντρεύτηκα τον άνθρωπο που ήθελα έτσι κ αλλιώς να παντρευτώ. Και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι έκανα πριν μείνω έγκυος και πολλά ακόμα.

Δεν θεωρώ πως ζεις τη ζωή σου με το να αλλάζεις πολλούς ερωτικούς συντρόφους. Εκτός αν αυτό είναι επιλογή σου και δεν θέλεις δεσμεύσεις και οικογένεια. Υπάρχουν όμως άτομα που μπορούν απλά να τα συνδυάσουν όλα αυτά που θέλουν. Μένοντας έγκυος σε μικρή ηλικία έχεις πολλά θετικά. Έχεις μικρή διαφορά ηλικίας με το παιδί σου. Έχεις περισσότερη όρεξη και πολλές δυνάμεις να ασχοληθείς μαζί του και να το μεγαλώσεις.

Όλα αυτά όμως, προϋποθέτουν να έχεις βρει τον κατάλληλο σύντροφο. Τον άντρα που ονειρεύεσαι για πατέρα του παιδιού σου και που νιώθεις ότι δεν θα τον βαρεθείς ποτέ. Μια εγκυμοσύνη και μια γέννα θα είναι εύκολες αν υπάρχει γαλήνη, αγάπη και κατανόηση. Ένα παιδί έχει πολλές υποχρεώσεις, γι' αυτό είναι απαραίτητο οι γονείς να είναι δεμένοι και να λειτουργούν σαν ομάδα.

Πάνω απ' όλα δεν πρέπει να ακούμε τους γύρω μας. Όλοι είναι εκεί για να κρίνουν και να πουν κάτι κακό. Αν είναι επιλογή σας κάντε το και υποστηρίξτε το!

Ο συντάκτης

Ευτυχία

Ευτυχία