facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Ερώτηση από Ζετα (28.05.2023)

Γειά σας έχω ένα αγοράκι τριών ετών και στο σπίτι δεν τρώει φαγητό μόλις του δίνω κλαίει θέλει μόνο γάλα γιαουρτι και φρουτόκρεμα στον παιδικο σταθμό η δασκάλα του μου λέει ότι τρώει τα φαγητά που του δίνουν δεν ξέρω τι να κάνω έχω αγχωθεί πολυ θα βοηθούσε η έργοθεραπεια η να απευθύθω σε διατροφολόγο?

Απάντηση από διαιτολόγο (03.06.2023)

Ερώτηση από Georgia (19.11.2019)

“Καλημέρα! Εδώ και 3-5 ημέρες το παιδί μου όταν τρώει δεν μασάει σχεδόν καθόλου, το βάζει λίγο το κρατάει και μετά το βγάζει από το στόμα, τρώει βιαστικά και πολύ αγχωμένος και όταν του λέμε τι έχει μετά από λίγο σταματάει και δεν τρώει άλλο. Έχουμε ανησυχήσει δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, αν μπορείτε βοηθήστε μας.”

Απάντηση από διαιτολόγο (20.11.2019)

Ερώτηση από Κωνσταντίνα (30.10.2019)

“Καλησπέρα σας, ο μικρός μου είναι 16 μηνών, συνεχίζει να μην τρώει αλάτι και ζάχαρη αν και του έχω δώσει παιδικά μπισκότα και τα ζητάει συνέχεια τώρα. Θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποιο υγιεινό σνακ που θα μπορούσα να του φτιάξω; Ευχαριστώ.”

Απάντηση από διαιτολόγο (13.11.2019)

Ερώτηση από Sofali (13.04.2019)

“Καλησπέρα, έχω δυο αγοράκια δίδυμα 21 μηνών και ενώ τρώνε σχεδόν τα πάντα ο ένας δεν μασάει τις τροφές, τις θέλει πολτοποιημένες, δεν χρησιμοποιώ βέβαια το multi να είναι εντελώς κρέμα αλλά αυτό που πατάμε τις πατάτες να γίνουν πουρές, γιατί τα καταπίνει όλα απευθείας χωρίς να τα κρατά στο στόμα του και λίγο να τα μασάει. Να σας πώ επίσης ότι έχουν βγάλει κάποια δοντάκια, 4 μπροστά, πάνω, κάτω και κάποιους τραπεζίτες. Όποτε του δώσω κάτι να μασήσει, π.χ ένα μπισκότο το γλείφει συνέχεια μέχρι να μαλακώσει για να το καταπιεί και δεν το κόβει έστω με τα μπροστινά δοντάκια του, τι να κανω;”

Απάντηση από διαιτολόγο (16.04.2019)

Σελίδα 1 από 5

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.