facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Μήπως το παιδί μου είναι υπέρβαρο και δεν το ξέρω;

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι 1 στα 2 παιδιά στην Ελλάδα αγγίζει τα όρια της παχυσαρκίας και μόλις 1 στους 10 γονείς υπέρβαρων παιδιών μπορεί να αντιληφθεί ότι πραγματικά το παιδί του είναι υπέρβαρο.

Μήπως το παιδί μου είναι υπέρβαρο και δεν το ξέρω; Ενημερωθείτε & κερδίστε 5 αντίτυπα βιβλίου για την παιδική παχυσαρκία

Η διάσημη φράση από τους παππούδες & τις γιαγιάδες μας ότι «θα το πάρει σε μπόι», έχει εδραιωθεί στις αντιλήψεις μας θεωρώντας το φυσιολογικό. Είναι όμως;

Σε μία προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την αντιλαμβανόμενη παιδική παχυσαρκία, το babyzone.gr σε συνεργασία με το medNutrition ξεκίνησε μία εκστρατεία με κύριο όχημα το infographic όπου απλά και κατανοητά ο γονιός ξεναγείται στη διαδικασία σωστής διατροφικής ανάπτυξης του παιδιού, με αφετηρία την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Δείτε το και συμβάλλετε κι εσείς στον κρίκο ενημέρωσης!

Παράλληλα με το αφιέρωμα δίνουμε σε 5 τυχερούς από ένα αντίτυπο του βιβλίου “STOP στην παιδική παχυσαρκία” από τις Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι και Χριστίνα Φοντόρ, Κλινικές διαιτολόγοι-διατροφολόγοι, της σειράς medNutrition Wellness.

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας για να πάρετε μέρος στην κλήρωση:

Ο διαγωνισμός μας έχει ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πάρτε τη γνώση στα χέρια σας:

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου και ώρα 15:00.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ημέρα της κλήρωσης.

 

Από τη συντακτική ομάδα του babyzone.gr

 


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.